Per què estan tristos els gats?: l'últim èxit viral

Un vídeo inspirat en un poema de Spencer Madsen es converteix en un 'hit' a les xarxes

Ara
1 min

BarcelonaNo arriba a les xifres de PSY, però un vídeo amb imatges de gats 'tristos' s'ha convertit en l'últim èxit viral a internet. El vídeo, amb fotografies i també imatges en moviment, mostra diversos gats en actitud 'melancòlica'. Tot un clàssic que fa dues setmanes que triomfa a internet, amb més de 4,2 milions de visites a la pàgina de YouTube.

''El meu gat està trist. Ningú més de la família és un gat. Tots som humans menys ell. Està exclòs de moltes coses, i ningú no li explica per què. Només vol jugar i ser estimat. Ens mira amb ulls de sorpresa i decepció...''. Són només alguns dels versos d''A Poem by a Sad Cat' ('El poema d'un gat trist'), un poema de Spencer Madsen que molts han definit com el millor poema sobre gats que s'ha escrit mai. El text ha triomfat a les xarxes socials, com Twitter i Tumblr.

Però l'èxit del poema de Spencer Madsen –un escriptor i editor independent de Nova York i autor d'un altre 'hit', 'A million bears'– es va disparar quan Zefrank –un humorista i creador d'alguns dels vídeos més populars que circulen per les xarxes– va decidir posar imatges al poema. Va fer servir imatges de gats, un tema de Kevin Macleod, i la narració del poema. I el resultat és un vídeo, 'Sad Cat Diary', que arrasa des de fa dues setmanes, i que ha batut els rècords de tots els treballs anteriors de Zefrank.

stats