xarxes socials

#tenimpressa reclama un 11-S reivindicatiu amb l'autodeterminació de Catalunya

Les paraules d'Heribert Barrera es converteixen en una etiqueta que pren volada a Twitter, arran de la polèmica generada amb la reforma constitucional

Francina Bosch
1 min

BarcelonaLa queixa per la reforma constitucional i l'anhel per un 11-S reivindicatiu es mesclen al timeline de Twitter a través de l'etiqueta #tenimpressa. Els usuaris proclamen el seu rebuig a una reforma que no té en compte els interessos fiscals de Catalunya i aprofiten l'avinentesa per promocionar una Diada amb un fort reclam d'autodeterminació.

Les paraules del president Heribert Barrera amb motiu de la manifestació del 10-J organitzada per Òmnium es van convertir en un dels hashtags més destacats en saber-se la notícia de la seva mort, dissabte passat. “Tenim pressa, molta pressa”, va dir Barrera, lluitador incansable per la independència de Catalunya.

Una setmana després del traspàs Barrera, el que fou el primer president del Parlament restaurat, la seva proclama pren volada a la xarxa social de les piulades. Més de 550 usuaris únics han utilitzat l'etiqueta l'última setmana, segons les dades de followthehastag.com, una mitjana que ha anat augmentant els últims dos dies.

L'etiqueta va acompanyada d'altres hashtags reivindicatius com #jovullvotaradéuEspanya, #estatpropi i #independencia, i alhora, els usuaris fan un homenatge al seu ideòleg incloent-hi també l'etiqueta #presidentBarrera .

stats