El Congrés tremola un 23-F: Twitter busca un doble sentit al terratrèmol d'Ossa de Montiel

"No ha estat un terratrèmol. Salut, Rita Barberá", escriu Risto Mejide

El terratrèmol de 5,2 graus de magnitud amb epicentre a Ossa de Montiel (Albacete) s'ha fet sentir durant uns segons des de Madrid al País Valencià, Múrcia i fins i tot Andalusia. Els tuitaires, veient que la intensitat ha estat baixa, s'han abocat a buscar segones als tremolors, que a la capital espanyola s'han sentit durant uns dos segons. Coincidint que és any electoral i que Podem pot irrompre amb força al mapa madrilenys, molts dels tuits han anat en aquest sentit.

Però el que primer molts periodistes han relacionat, i més tenint en compte que s'ha notat als passadissos del Congrés poques hores abans que comenci el debat de política general, és que aquest dilluns és 23-F.

D'altres, com Risto Mejide, no han pogut obviar la 'crida' de les Falles que va fer Rita Barberá.

Des de Ganemos Madrid, el procés de confluència amb Podem per a les municipals, no se n'han pogut estar de pensar ja en les eleccions municipals del maig, en què es proposen acabar amb l'hegemonia del PP a l'ajuntament.

Alguns ja han optat directament pel 'merchandising'...

I l'humorista Facu Díaz de 'La Tuerka',  imputat per l'Audiència Nacional per un vídeo humorístic en què parlava de la fi del PP com si fos la fi d'una banda terrorista, també ha optat per fer sorna amb l'auge de Podem i la relació que es busca entre Pablo Iglesias i el chavisme.

Més continguts de