Publicitat
Publicitat

XARXES

Un videoclip només amb tuitaires

Un noi de 16 anys ha compost la cançó juntament amb la productora catalana Ipanema Films per demanar noves oportunitats per als joves i els artistes novells

Jordi Palazón (@palas4), l'impulsor de la convocatòria #independènciaCatalunya, i diversos usuaris de Twitter (@edu_ttm @logerard ilau_gb87) han creat un videoclip amb l'objectiu que "els ajuntaments que ara pateixen fortes retallades" puguin contractar gent jove i donar oportunitats a nous artistes.

És el cas del compositor de la cançó, Arnau Moreno (@uanra_20), un lleidatà de 16 anys que el passat mes de juliol va enviar un tuit a Jordi Palazón demanant-li que li retuitegés una tema seu. A Palazón no només li va agradar, sinó que –juntament amb la productora Ipanema Films (@ipanemafilms)– va proposar-li un tracte: Ipanema li faria un videoclip gratuït a canvi que ell composés una cançó per a la productora. D'aquesta manera, el passat 11 i 12 d'agost, van gravar el tema 'Propiedades' amb la col·laboració únicament d'usuaris de Twitter (tots els que apareixen al videoclip són tuitaires). El videoclip el van rodar al Born i les Rambles de Barcelona, al port d'Arenys de Mar i a la platja de Sant Pol de Mar.

Al setembre, presentaran 'Propiedades' a la discogràfica Ten Produccions per intentar que l'Arnau gravi diversos temes i tregui a la llum un disc del seu repertori.

Més continguts de