XARXES

Un videoclip només amb tuitaires

Un noi de 16 anys ha compost la cançó juntament amb la productora catalana Ipanema Films per demanar noves oportunitats per als joves i els artistes novells

Ara
1 min

BarcelonaJordi Palazón (@palas4), l'impulsor de la convocatòria #independènciaCatalunya, i diversos usuaris de Twitter (@edu_ttm @logerard ilau_gb87) han creat un videoclip amb l'objectiu que "els ajuntaments que ara pateixen fortes retallades" puguin contractar gent jove i donar oportunitats a nous artistes.

És el cas del compositor de la cançó, Arnau Moreno (@uanra_20), un lleidatà de 16 anys que el passat mes de juliol va enviar un tuit a Jordi Palazón demanant-li que li retuitegés una tema seu. A Palazón no només li va agradar, sinó que –juntament amb la productora Ipanema Films (@ipanemafilms)– va proposar-li un tracte: Ipanema li faria un videoclip gratuït a canvi que ell composés una cançó per a la productora. D'aquesta manera, el passat 11 i 12 d'agost, van gravar el tema 'Propiedades' amb la col·laboració únicament d'usuaris de Twitter (tots els que apareixen al videoclip són tuitaires). El videoclip el van rodar al Born i les Rambles de Barcelona, al port d'Arenys de Mar i a la platja de Sant Pol de Mar.

Al setembre, presentaran 'Propiedades' a la discogràfica Ten Produccions per intentar que l'Arnau gravi diversos temes i tregui a la llum un disc del seu repertori.

stats