Neix un web per explicar-ho tot sobre l'exparella

Els usuaris poden publicar-hi els retrets que vulguin, si han trencat amb algú, o buscar-hi informació sobre la persona amb qui s'estan coneixent

Ara
2 min

BarcelonaHa aparegut a la xarxa un nou lloc web per explicar-li al món el que l'exparella va fer malament durant la relació. Es diu ExRated i té diversos avantatges. El que té més èxit venjar-se i l'altra investigar alguna nova relació que comença.

"No és estrany revisar un restaurant abans d'anar-hi per primer cop. Perquè hauríem d'anar amb algú a qui no hem revisat tampoc? És especialment lògic en l'era de lligar per internet", diu Tom Padazana, fundador d'ExRated, que fa servir el lema de "home o dona previngut/da val per dos".

"Espero que aquesta sigui una eina útil per a que les persones no decideixin tan a cegues abans d'escollir amb qui tenen cites", ha afegit. A més a més, apunta que "a mesura que el lloc creix, espero que serveixi perquè la gent tingui unes cites millors, ja que podrà conèixer algunes particularitats de la persona a qui està coneixent".

ExRated forma part del conjunt de llocs que permeten als individus a comentar de forma anònima coses sobre els altres com per exemple la seva personalitat i les seves preferències. Entre aquestes, hi trobem Honestly.com, que segons els seus fundadors, és un "recurs en línia per a la construcció, la gestió i la recerca de reputació professional" i permet als companys de feina opinar els uns sobre els altres.

No obstant això, ExRated és un dels primers en centrar-se en una cosa tan íntima, i potencialment incendiària, com els moments més romàntics. Aquest web amplia els límits de la privacitat i fa públiques les dades, amb els noms i cognoms reals, de persones a la xarxa.

Facebook

Per si això fos poc difamatori, ExRated és un web vinculat a Facebook. A través d'aquesta relació entre les dues, els i les ex poden fer públiques les seves crítiques també al seu perfil de Facebook. És a dir, poden fer encara més perjudicial el fet d'explicar les intimitats viscudes, ja que en aquesta xarxa social de ben segur hi haurà moltes amistat comunes.

stats