xarxes

La policia de West Midlands tuitejarà els resultats dels judicis

En una iniciativa pionera al Regne Unit, la policia d'aquesta regió ha començat a difondre avui a través de Twitter els resultats dels judicis celebrats al tribunal de primera instància de Birmingham

Redacció
1 min
Compte a Twitter del cos de policia de Wst Midlands

BarcelonaA partir d'avui, els usuaris de Twitter poden seguir els casos que es tracten al tribunal de primera instància de Birmingham, al Regne Unit. En una iniciativa pionera, la policia de West Midlands tuitejerà els resultats dels judicis a través del seu Twitter oficial i els usuaris podran seguir els diversos casos mitjançant l'etiqueta #wmpcts.

Segons informa la BBC, el cap de la polícia de la regió de West Midlands, Stephen Anderson, ha dit que "hi ha hagut un declivi en la comunicació dels resultats dels judicis els darrers anys, sobretot per part de la premsa, i aquesta iniciativa pretén acostar a la gent els casos que tracta la policia de la regió”. La policia de West Midlands envia personal del cos als judicis per cobrir-ne la informació posteriorment.

“Aquesta és la nostra oportunitat per fer augmentar novament l'interès de la gent en els temes judicials i, també, per fer-los prendre consciència de la quantitat de casos que passen pels jutjats, així com les condemnes que reben els acusats”, ha afegit Anderson.

La iniciativa estarà en fase de proves algunes jornades més per comprovar-ne la seva viabilitat i la rebuda per part dels ciutadans.

stats