Un error del programa Whatsapp permet accedir als contactes i als missatges

El problema només es dóna en els casos que la transmissió de dades es fa via WiFI

Redacció
1 min

BarcelonaLa informació que envien els usuaris que utilitzen l'aplicació mòbil Whatsapp està en perill. Les dades transmeses a través d'aquest programa i via WiFi poden ser interceptades per terceres persones. Això fa que puguin arribar a desxifrar els missatges i poder copiar els números de telèfons dels contactes.

L'enviament d'aquestes dades a través d'una xarxa particular WiFi no està encriptat, segons explica el portal Gizmovil. Així, una persona que estigui connectada a la mateixa xarxa pot accedir a veure els números de telèfon i les dades enviades.

Aquest error no es produeix, però, si l'usuari que usa l'aplicació ho fa a través d'una connexió de dades mòbil, 3G. La companyia assegura que esmenarà en breu aquest error per evitar que terceres persones puguin accedir al contingut dels missatges enviats entre els usuaris.

Whatsapp és un programa de missatgeria instantània entre usuaris de telèfons Blackberry, Nokia, Android i iPhone amb el qual el que s'envien els usuaris en temps real no té cap cost.

stats