Carles Moyà deixarà de ser el capità de l'equip de Copa Davis

El mallorquí no continuarà després de perdre en l'eliminatòria contra el Brasil, tal com ha anunciat en una entrevista a 'El País'

El mallorquí Carles Moyà ha decidit no continuar com a capità de l'equip espanyol de Copa Davis després de la derrota d'Espanya en l'eliminatòria contra el Brasil a Sao Paulo, en la qual va certificar el seu descens del Grup Mundial.

En una entrevista publicada avui en el diari "El País", Moyà afirma que ha decidit no continuar com a seleccionador el 2015 i explica que va començar a pensar a deixar el càrrec des de l'Obert dels Estats Units, on va viure "un parell de setmanes dures (reunint-se amb els jugadors)".

"Tot s'havia complicat amb la lesió de Rafel (Nadal). Vaig anar amb una idea a Nova York, però el que no podia pensar és que de tots els altres espanyols del Top-100, per lesió, calendari o falta de motivació, només tingués el sí de Granollers i Bautista. No era el que esperava, i menys amb l'equip a punt de baixar a Segona", assenyala.

El mallorquí reconeix que entén els jugadors, perquè ell també ho va ser, i que ha comprovat "com és de difícil muntar l'estructura per a l'equip de la Davis". "Això m'ha portat a prendre aquesta decisió", diu.

"Vaig firmar un any, en lloc dels dos que em van oferir, per un tema familiar: tenc tres nins petits i no estava segur si em seria fàcil viatjar. He comprovat que és complicat. No sé quina és la idea de la Federació, però el meu cap em dicta no continuar", afegeix.