Wimbledon
Esports 21/06/2013

Nadal podria enfrontar-se a Federer en els quarts de final

El manacorí, cinquè cap de sèrie, debutarà davant el belga Steve Darcis

ara balears
2 min

PalmaRafel Nadal, recentment proclamat campió a Roland Garros, debutarà en el torneig de Wimbledon, en el qual serà cinquè cap de sèrie, contra el belga Steve Darcis, segons el sorteig dels emparellaments realitzat divendres dematí.

Darcis, situat en el lloc 113 de la classificació de l'ATP, ha participat tres cops en el torneig londinenc, que es disputarà del 24 de juny al 7 de juliol, en el qual el més lluny que va arribar va ser a la segona ronda, l'any 2009. Les altres dues, el 2008 i 2012, no va passar de la primera.

Nadal, dos pics campió a l'All England Club (2008 i 2010), va quedar inclòs en la mateixa part del quadre que Roger Federer, guanyador en la darrera edició i tercer cap de sèrie; l'escocès Andy Murray, segon preclassificat, i el francès Jo-Wilfred Tsonga (6).

El mallorquí, que a segona ronda jugaria contra el rus Igor Andreev o el polonès Lukasz Kubot, podria enfrontar-se als quarts de final al suís, que inicialment jugarà contra el romanès Victor Hanescu. Tsonga disputarà el seu primer partit amb el belga David Goffin.

Si accedeix a semifinals, Nadal podria mesurar-se amb Murray, segon cap de sèrie i finalista l'any passat a Londres, on després va guanyar l'or olímpic.

Murray, que mai no ha guanyat aquest torneig, jugarà el seu primer partit contra l'alemany Benjamin Becker, número 95 de l'ATP.

En l'altra banda del quadre i, per tant, amb opcions d'una final Nadal-Novak Djokovic, el serbi debutarà, com a primer cap de sèire, contra l'alemany Florian Mayer, i podria creuar-se després amb el txec Tomas Berdych.

El valencià David Ferrer, finalista en el darrer Roland Garros i cap de sèrie número 4 a Londres, debutarà contra l'argentí Martín Alund, 103 de l'ATP, i es podria trobar als quarts amb el també argentí Juan Martín del Portro, vuitè cap de sèrie.

El torneig de Wimbledon 2013 reuneix per primer vegada, després de dotze mesos, Djokovic, Murray, Federer i Nadal, que ha guanyat set títols de nou en tornar a les pistes el mes de febrer passat, després de set mesos inactiu per lesió.

stats