Esports 01/06/2013

Nadal corre cap a vuitens

El tennista manacorí derrotà l'italià Fabio Fognini per 7-6(5), 6-4, 6-4 i ara s'enfrontarà per un lloc a quarts al japonès Kei Nishikori.

Efe
1 min

ParísRafel Nadal, que persegueix sumar el seu vuitè títol a Roland Garros, avançà ahir cap als vuitens de final després de derrotar l'italià Fabio Fognini en tres sets i es jugarà una plaça a quarts davant el japonès Kei Nishikori.

El mallorquí mai no ha perdut contra el nipó, de 23 anys, davant el qual ha jugat en quatre ocasions i que s'ha convertit en el primer tennista de la seva nacionalitat en aconseguir els vuitens de final de Roland Garros en els darrers 75 anys.

Després de la victòria, Nadal destacà la importància de no haver perdut cap mànega, situació que no va passar en els seus dos primers duels en aquest Roland Garros. "Fognini es un jugador fantàstic, colpeja molt fort i és molt ràpid, és molt difícil guanyar-li, està tenint grans resultats. Crec que és un bon amic i un gran jugador", afirmà.

Nadal també va tenir paraules d'agraïment per al públic i alabà la pista Philippe Chatrier, que considerà "la més especial del circuit" per a ell.

stats