GOVERN MUNICIPAL
Terres de Lleida 29/11/2022

Les abstencions del PSC i el Comú donen aire a Pueyo

Les abstencions del PSC i el Comú donen aire a Pueyo

ARA
1 min

LleidaEl ple de l’Ajuntament de Lleida ha aprovat inicialment el pressupost de la institució per al 2023, amb els vots a favor dels dos grups del govern (ERC i JxCat) i l’abstenció del PSC i el Comú de Lleida, després que el govern acceptés incorporar algunes de les esmenes que van fer aquests dos grups. En canvi, el PP i Cs i els regidors no adscrits hi van votar en contra.

Els comptes sumen un import de 226,9 milions d’euros, amb un increment d’un 12,9% respecte als actuals, motivat per l’augment de la despesa en personal; la pujada de costos de l’energia, d’altres béns i serveis i dels tipus d’interès, i sobretot per l’increment del capítol d’inversions, que assoleix a una xifra rècord de més de 45 milions per l’impacte dels fons Next Generation.

Capítol d’inversions

Entre les inversions, destaquen actuacions com ara la implantació de la zona de baixes emissions (ZBE), la rehabilitació integral del Palau de Vidre, la reforma de l’avinguda Prat de la Riba i la rambla d’Aragó i l’extensió de la xarxa de carril bici, entre altres actuacions.A la vegada, els comptes inclouen partides per al nou Museu Morera, la nova deixalleria i la connexió del clavegueram de Llívia.

stats