Terres de Lleida 30/06/2020

Un estiu per viure a l’aire lliure

1 min
Un estiu per viure a l’aire lliure

Art, música, teatre i cultura, molta cultura, en la secció mensual Silvinaction, rèplica del blog (Silvinaction.cat) que porta el mateix nom

Tast d’art en (vi)u

Després de més de tres mesos tancats a casa, l’estiu ens convida més que mai a gaudir d’experiències en espais oberts. La Vinya dels Artistes del celler Mas Blanch i Jové acollirà el 4 de juliol un maridatge d’art i vi entre ceps amb aforament molt limitat.

L’artista multidisciplinari Erik Schmitz crearà una peça d’art “amb elements de la vinya” de manera participativa. Al finalitzar l’acció artística s’oferirà un tast d’alguns dels vins del celler.

Capvespres musicals a la natura

La iniciativa Espais Naturals de Ponent reprèn el seu programa d’activitats presencials de descoberta al juliol, d’entre les quals destaca el cicle Sent, en què s’oferiran petites actuacions de grups i cantautors ponentins i tasts de productes locals en diferents zones del territori.

Els sons de The Burning Sky, Meritxell Gené o Éphona, entre d’altres, s’aliaran amb els de la natura en una amalgama de sentits que acomiada els capvespres d’estiu.

Titelles a la plaça

La 31a Fira de Titelles de Lleida, que s’havia de celebrar de l’1 al 3 de maig, ha redibuixat una edició “d’emergència” compactada que es durà a terme el 8 de juliol en un doble format per a professionals i espectadors.

L’organització proposa al públic general un itinerari d’espectacles de carrer de 10 h a 00 h i altres activitats paral·leles a l’aire lliure que permetran capbussar-se en el món màgic de les titelles.

stats