Terres de Lleida 09/10/2017

La Fira de Màgia al Carrer de Montgai tanca la seva 9a edició amb un gran èxit d'assistència

La localitat de la Noguera ha acollit durant quatre dies més de seixanta mags d'arreu del món

Imma González
1 min
Imatge d'un espectacle a la Fira Montgai Màgic de l'any 2016

MontgaiLa 9a edició de la Fira de Màgia al Carrer de Montgai (Noguera) ha acabat avui amb un èxit rotund de participació.

Durant quatre dies pel total dels dotze escenaris dels quals disposava la Fira s'han representat més de noranta espectacles de màgia, en tots els seus vessants, i han sigut més de seixanta els mags que hi han participat, entre els quals cal destacar la presència d'alguns de reconeixement internacional com Enric Magoo, Arturo el Grande o Raul Camaguey.

La situació política actual, que ha afectat negativament altres fires de la província, no ha trastocat, en canvi, l'assistència a aquesta fira, al contrari: aquesta ha resultat un èxit de participació. Segons Jaume Gilabert, alcalde de Montgai, han sigut dos els factors clau: d'una banda, el bon temps que ha acompanyat tota la Fira i, de l'altra, la coincidència de dates amb la Fira del Torró d'Agramunt. "El que pensaven que seria un factor negatiu ens ha acabat ajudant, ja que molta gent, per proximitat, aprofitava per visitar totes dues fires", afirma Gilabert.

Montgai Màgic, que va començar el dia 5, ha omplert els carrers del municipi noguerenc de màgia i il·lusió, una il·lusió que no només ha envaït els espectadors, sinó que també ha arribat als mateixos organitzadors que, davant de l'èxit i l'afluència d'aquest any no poden evitar pensar en l'edició de l'any que ve, una edició que, tal com comenta l'alcalde de Montgai, "volem que sigui molt especial". Màgica, deu voler dir.

stats