Terres de Lleida 27/05/2020

Les iniciatives digitals i les primeres obertures entrellacen les mans

Llibres, art contemporani, arts visuals i cultura, molta cultura, a la secció mensual Silvinaction, rèplica del blog (Silvinaction.cat) que du el mateix nom

Silvinaction
1 min
Les iniciatives digitals i les primeres obertures entrellacen les mans

Lletres que curen

El consum cultural ajuda a segregar hormones de benestar que beneficien la salut anímica i física. La campanya #LaCulturaEtCura, que Pagès Editors va engegar a principis de maig, fa costat al llibre en català i, alhora, pretén ser un bàlsam de les incerteses del present.

La programació diària, organitzada per setmanes temàtiques com la narrativa o la novel·la negra, inclou activitats i xerrades a les xarxes socials de 50 autors de llibres de fons de l’editorial.

Pinzellades obertes a l’Espai Cavallers

L’art contemporani femení va aixecar de nou el teló a l’Espai Cavallers el 19 de maig. Les pinzellades artístiques, que durant dos mesos han estat privades de les mirades humanes, es podran admirar fins a finals de mes en l’exposició col·lectiva A & D, A d’Art i D de Dona. Una mostra que visibilitza el talent pictòric, escultòric i gràfic de dotze dones artistes.

A principis de juny les obres de Josep M. Cazares prendran el relleu en l’exposició Nocturn.

Cites digitals a les llars dels creadors

Els centres culturals CaixaForum continuen difonent la cultura en temps de pandèmia. L’Àgora Digital de la Fundació inclou una sèrie de continguts en línia entre els quals destaca el Cicle d’Arts Visuals Trobades Confinades, que es publica cada divendres per xarxes socials.

El cicle ofereix cites digitals a les cases de músics, il·lustradors i directors mitjançant unes càpsules audiovisuals en què comparteixen projectes, descobertes, inquietuds i vivències del confinament.

stats