L’Orquestra Julià Carbonell farà un concert al temple de la Sagrada Família amb motiu del Congrés Mundial de Carilló

Actuarà amb la soprano Marta Mathéu i amb el carilló mòbil Bronzen Piano i estrenarà l’obra 'Caelesti Luminie', de Martí Carreras

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC)  actuarà aquest dimarts a les 20.00 h al temple de la Sagrada Família de Barcelona en el marc del  Congrés Mundial de Carilló, organitzat per la Confraria de Campaners i Carillonistes de Catalunya, amb seu a Os de Balaguer (la Noguera). L’OJC interpretarà obres de Jenkins, Haydn, Pergolesi, Haendel, Mozart i Faure.

La Julià Carbonell estarà acompanyada en aquesta actuació per la soprano Marta Mathéu i el carilló mòbil Bronzen Piano amb Stefano Colletti, Geert D’Hollander, Anna Maria Reverté i Koen Van Assche.

Aquest programa es podrà tornar a escoltar el divendres 7 de juliol a les 20.00 h al monestir de les Avellanes d’Os de Balaguer.

La Confraria de Campaners i Carillonistes de Catalunya

La Confraria de Campaners i Carillonistes de Catalunya és una associació sense ànim de lucre que des de fa prop de 25 anys pretén aglutinar tots els campaners i carillonistes que es troben dispersos per la geografia catalana amb l’objectiu de protegir, recuperar i fomentar tot l’abast cultural, espiritual i musical de les campanes, així com també preservar els usos, costums i tocs particulars de Catalunya. En els seus òrgans de govern hi ha representants procedents de tot el territori. 

El + vist

El + comentat