Balears 26/05/2013

Els cinc batles de Llevant signen en defensa del tren

Han firmat aquest diumenge migdia un document en què rebutgen l'abandó definitiu de la línia de Manacor a Artà

ARA Balears
1 min

PalmaEls cinc batles de la comarca de Llevant –Antoni Pastor, de Manacor; Mateu Puigròs, de Sant Llorenç; José Barrientos, de Son Servera; Jaume Alzadora, d'Artà; i Rafel Fernández, de Capdepera– han signat aquest diumenge a les onze a Manacor un document per "fer palès el seu desacord" amb la decisió del govern Bauzá de "descartar de manera definitiva la continuació de les obres del projecte ferroviari entre Manacor i Artà".

Els batles –cap dels quals no és del PP– volen "manifestar el seu malestar i rebuig amb aquesta decisió política" perquè es consideren menyspreats per l'Executiu, que no els ha consultat ni informat sobre aquesta decisió que es va prendre oficialment el 19 d'abril. Reclamen tota la informació sobre la qüestió, una solució urgent pels perjudicis que causarà l'abandó del projecte i que es faci la línia, tal com preveien el Pla director de transports i el conveni ferroviari.

A més, la Plataforma pel tren de Llevant, organitzadora de l'acte, ha convocat els partits de la comarca a signar un compromís "de finalitzar les obres la propera legislatura en cas que governin i així portar-ho en el seu programa electoral".

stats