VIST AL TWITTER

Bárcenas compareix a la Comissió de Son Espases

A més, els tuitaires parlen de la corrupció en el PP i els Ciutat de Palma

Ferran (@ferranmontero): "M'hauria agradat veure la cara de n'@AntoniCamps quan #Bárcenas ha dit que la seu del @ppbalears va ser pagada amb diners d'empresaris".

Toni Tornero Cobos (@ToniTorCob): "El partit que ens governa no està ple de corruptes, sinó de progres transgressors pels qui l'incompliment de les lleis només és un repte".

Elisa Pons (@elisapv64): "Ohhh, vaja! Ni Castillo ni Beltrán no volen obrir boca a la comissió #SonEspases quines coses...".

Joan Font Massot (@Joanfontmassot): "Bárcenas sortirà de la presó si paga 200.000 €. Com és això? Ja ha desaparegut el risc de fugida?".

Nekane Domblás (@nekanedomblas): "Acabarà la Comissió d'investigació de Son Espases i afortunadament continuarà la investigació de la Fiscalia".

Ernest Ribalaiga (@Ribalaiga): "El PP ara ens vol fer creure que no té res a veure amb qui va ser el seu tresorer i senador. El gestor de la caixa B dels sobresous".

Santi Ferrer (@ferrericosta): "En Bono i en Zapatero ja tingueren la seva oportunitat de governar el partit i el país, què volen ara? El temps va endavant, mai endarrere".

Andreu Coll Bufí (@acollbufi): "Vaig resar molt fort perquè Vargas Llosa deixàs d'escriure i ara per culpa meva s'ha posat a fer d'actor.

Marçal Isern (@MIsernRamis): "L'imputat regidor de Seguretat del PP de Palma de tertúlia als #CiutatdePalma. Que ell no tingui ètica, d'acord, però els altres tampoc no en tenen?".

Josep Maria Sastre (@iasastre): "El Casta presenta els premis Ciutat de Palma. El premi de novel·la quedà desert. Ciutat posa la cultura al nivell que vol".

El + vist

El + comentat