VIST AL TWITTER

Dia mundial contra al càncer també a la xarxa

Més actualitat, en una selecció de piulades

Jaume Llompart Caldes (@jaumellompart): "Avui i sempre... ànims i força a tots els que lluitau contra el càncer".

Virginia Rexach (@Virginia_Rexach): "Avui, #DiaMundialcontraelCancer, però queda tant per lluitar... Pels que no hi són i pels que guanyaren la batalla".

Cosme Bonet (@cosmebonet): "#DiaMundialcontraelCancer dia pel record, també per un gest de comprensió i ànim, per reclamar suport a les associacions i a la investigació".

Pau Vadell (@PauVadell): "Els versos de #FrancescGarriga ens acompanyen un dia fredós i trist com avui...".

Sebastià Portell (@sportellclar): "Sempre recordaré Francesc Garriga com l'adolescent, i alhora mestre, que s'atreví a mirar la mort de cara. Blau d'ulls i de versos. #gràcies".

Sabrina Vidal Ferrer (@sabrina_v_f): "Comencen la legislatura anul·lant l'obligació de fer públiques les llistes d'espera. Acaben obligant els següents a publicar-les cada tres mesos".

Josep R. Cerdà (@pepcerda): "Jo vull pacte educatiu. Però els consensos duradors demanen temps i debat obert. Qui té pressa? És més important la foto que el contingut?".

Margalida Márquez (@tresmilcent): "Per ca nostra no tenim neu però sí aquestes vistes".

Aina Gutiérrez (@Ainetag): "Torna la neu i torna la bogeria. Hola, som al febrer!".

Miquel Salamanca (@MiquelSalamanca): "Continua la nevada a cota 500, puntualment més baixa. Sobremunt, entre Esporles i Puigpunyent, a les 18.00".

Simona Payeras (@SimonaPayeras): "Algú encara no s'ha adonat d'això del pacte antiterrorista i això de la presó permanent o dóna més joc això de ppsoe?".

Daniel A. Ll. (@davellit): "El tema no és deixar oberta la porta a la perpètua, sinó fer-se una foto amb l'enemic per legislar el que ja estava legislat. Un geni".

Neus FM (@neusfem): "No volem veure morir de fred la gent que dorm al carrer només avui. Demà els tornarem al lloc on pertanyen, davall d'un pont. #HolaCapitalisme".