VIST AL TWITTER

Reaccions sobre la comissió d'investigació de Son Espases

A més, apareix una suposada filla de Joan Carles I i altres temes

Guillem Balboa (@Gbalboa): "Ai Jesús! Ja fan cadufos: na Cirer no recorda per què no es va fer concurs públic per als terrenys de #SonEspases #ParlamentIB".

Ferran Rosa (@ferranrosa): "Llegint les conclusions de la comissió d'investigació de Son Espasses, estic més que empegueït. Les coses sí que poden ser diferents!".

Antoni J.Verger (@antoniverger): "Qualsevol que hagi vist l'expedient municipal sobre #SonEspases sap que #DeSantos i #Cirer menteixen. La decisió de la ubicació estava predeterminada".

Anna Francès (@AnnaFrancesF): "El borbó vell té molts de fills... Va, marxem, que ens tocarà mantenir-los".

Victòria Avellà (@VicAve): "Encara haurem de mantenir una infanta més".

Joana Maria Escartín (@jomaesbi): "Pegar un clau de tres dies i anar-te'n al notari perquè en doni fe. Ho va fer la mare de la presumpta filla de Joan Carles I. No passa cada dia!

J.M.C. (@JmCalds): "Sant Antoni est Charlie".

Toni Tornero Cobos (@ToniTorCob): "La sorpresa que em vaig dur en un viatge a Madrid! Tothom xerrava el mateix mallorquí que defensen i parlen els anticatalanistes a Mallorca".

Jordi Morey (@JordiMorey): "Milers d'aficionats bojos per tornar a Son Moix després de la presentació de Claassen! #Aleluya #PazyAmor Mallorquinisme pur!".

Iñaki Oteiza (@IOteiza): "Per més que ho intenti no m'imagín Mariano mostrant 'Mongolia' o 'El Jueves'".

Francesc Sintes (@francescsintes): "Abans les brigades internacionals lluitaven per defensar la República, ara lluiten per l'Estat Islàmic. Reculant, reculant...".

El + vist

El + comentat