Publicitat
Publicitat

S'acosta el dia de la Constitució

Més actualitat, en una selecció de piulades

Xisco Bellés (@labollanumero8): "Demà se celebra la festa de la Constitució, aquella que no vàrem poder votar el més del 60% dels que avui podem votar. Una festassa i tal".

ConxiDeSaRoqueta (‏@Conxinf): "Em fa ràbia que només es parli de 'si la festa de la Constitució' i tal! Que és el pont de la Concepció i punt!". 

BeatriuCardona (@BeatriuCardona): "#orgull, #alegria, #lluita, #treball, #solidaritat, #igualtat, #ensenyament, #emoció, #compromís i #dignitat GRÀCIES!".

Jmch© Chacón (@jmcchacon): "Futbol: carrer, escola, al club: triomfar és aprendre, no arribar a primera. 'No es viu per arribar sinó per caminar'. Galeano".

Joan Font Massot (@Joanfontmassot): "Dimissió a la Conselleria d'Educació: Miquel Deyà, 2 mesos ha durat. En Bauzá lleva noses per la interessada universitat privada de medicina?".

Arnau Mañas (@arnaudeivissa): "L'educació pública, l'obsessió de Bauzá, ha estat el seu autèntic Vietnam. Lliçó: les majories absolutes no ho poden tot".

Mercè Bujosa (@merceretes): "Res de 'combustible sòlid recuperat', és fems pudent per molt que na Catalina Soler el perfumi i pinti de colors. És indignant i vergonyós".

Josep Melià Ques (@JosepMelia): "Es patètic, som terra líder en turisme i els que més pagam en imposts, i ara hem de cremar fems per la injustícia de finançament que patim!".

Maria Ferrer Oliver (@mariaferrercom): "Al final, a Palma, alguns amb 40 minuts de retard. Cap explicació. Tanta sort que a Mallorca només hi ha dues línies de tren @sferroviarism".

Marc Ordinas iLlopis (@marc_canaranya): "Propòs una llei catalana de pagar unes copes als del Constitucional, perquè estic segur que no la llegiran més enllà de 'catalana".

Ernest Ribalaiga (@Ribalaiga): "Sembla que el barrut de Rato és més a prop de la presó que de casa seva. Tota l'obra d'Aznar és podrida, de cap a peus".

Miguel Sureda (@miguelbuke): "Ara bé, m'agradaria saber si continuam tenint dret a cessions del Castella (supòs que no) i qui li pagarà el sou a Marco".

Ignacio Escolar (@iescolar): "El CGPJ intenta vendre-ho d'una altra manera, però la realitat és que Ruz té els dies comptats".

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT