VIST AL TWITTER

Es comença a respirar ambient de festa

Més actualitat, en una selecció de piulades

Margalida Márquez (@tresmilcent): "Ara en mengeria un bocí ;)".

Neus FM (@neusfem): "Un altre #SantAntoni enfora de #Mallorca :-( #peneta #enyor #nostàlgia".

Pep Prieto Nebot (@pepcalabona): "Com és això de foguerons amb DJ? Per favor! Aquesta nit, tonades i gloses al voltant del foc. Torram al caliu i vi de la terra. Sant Antoni!".

Xisco Bellés (@labollanumero8): "Sortir al carrer així per encalentir motors i ànima. #orgullllonguet. Visca Sant Sebastià groc!!".

 

Miquel Torres (@miquelodeon): "M'agrada molt que per Sant Sebastià enguany s'hagin organitzat un grapat de llonguetades populars! I ho ha fet la gent de Palma!".

Antoni Noguera (@toninoguera): "El Parc de la Riera no és bo per a un Sant Kanut de 400 persones, però sí per a un míting de 4.500 persones de @marianorajoy".

Neus Prats (@NeusPratsTur): "Curiós. A #Eivissa, quan els casos de corrupció afecten #pp o #psoe, cap jutge no veu indicis de delicte o els deixa de veure al cap de poc".

Victòria Avellà (@VicAve): "La corrupció a la societat mallorquina està molt més arrelada que les matances i el ball de bot".

Toni Tornero Cobos (@ToniTorCob): "Son Dureta ha rebut el mateix tractament que la sanitat, l'educació, la llengua, els serveis socials, la dependència... Totalment abandonat".

Antoni Morante (@antoni_morante): "La República es va proclamar l'abril i al setembre l'Ajuntament de Palma ja havia iniciat un programa d'infraestructures escolars. Just com ara".

J. Franch Fluxà (@otramallorca): "El que va fer fra Juníper i successors mallorquins a l'oest americà mereix el seu premi. Crec que Sant Francesc deu el seu nom a @incaciutat".

Cristòfol Soler (@CristofolSoler): "Intolerable: aportam 14% PIB a la claveguera de Madrid i ve en De Guindos a prendre el pèl a l'empresariat mallorquí. Pobres Illes!".

Miquel Hdez. (@QuanCouCura): "No vull premis, vull saber si m'han donat la beca per saber si estic menjant per damunt les meves possibilitats".

Pere Joan Mateu (@pebredecirereta): "Tres cartes enviades dia 23 de desembre dins l'àmbit estatal han arribat avui, tot just només tres setmanes més tard. Gràcies, @Correos!!!".