VIST AL TWITTER

La compareixença d'Aznar a la convenció del PP provoca comentaris

Més actualitat, en una selecció de piulades

Artur Parrón Guasch (@arturparron): "Tornen Felipe i Aznar, dels '80 i '90... i direu: i Anguita no ha tornat també? No, ell mai no se n'ha anat a cobrar milionades de multinacionals".

ConxiDeSaRoqueta (@Conxinf): "A la vida tot s'ha de veure com una oportunitat. #VisioDemprenedor #AquiHiHaNegoci".

JosepCat (@JosepCatt): "N'Aznar és el típic que sempre diu que no és ni de dretes ni d'esquerres".

Mita (@ColomaFuster): "Pensava que el que em feia fàstic de n'Aznar era el bigot. I no... no era això!".

Marc Cornet (@Marc_Cornet): "Aznar parla de corrupció, quan més de la meitat de ministres del seu darrer executiu estan imputats. Ja n'hi ha prou. #corruppció".

Daniel Mas (@undetrebucat): "El bigoti d'Aznar és com el franquisme amb el PP: saps que no hi és, però el continues veient".

Cosme Bonet (@cosmebonet): "És Rajoy el nostre Nixon? Es resisteix a dimitir a pesar de les acusacions de Bárcenas, i així afebleix encara més el seu govern".

Rafel Ruiz (@RafelRuiz): "Us imaginau l'expresident Clinton donant lliçons o menystenint Obama? Ai, d'aquets expresidents eterns que no es retiren mai!".

Jaume Colom (@Jaume_Colom): "Esperant si Bauzá explicarà a la seva xerrada sobre regeneració democràtica qui ha pagat la seu del PP balear, on ell té el seu despatx #B".

Victòria Avellà (@VicAve): "Ens governa una màfia pròpia d'un país en vies de desenvolupament i la gran esperança és un partit que té com a model polític el sud-americà".

Josep R. Cerdà (@pepcerda): "-Ara que cobres un 30% menys i ja no tens drets laborals, la crisi s'ha acabat.
-Ja puc tornar a la normalitat?
-Tu no has entès res, no?".

Mateu Ramonell (@mateuramonell): "Avui és Sant Francesc, patró dels periodistes? Idò és un bon dia per reivindicar un sou i una feina dignes per a centenars de companys".

Joan Ribas (@xuanriba24): "El rei va a Aràbia Saudita al funeral del rei on les dones no poden conduir, on condemnen homosexuals, on un blocaire es fustigat. No en el meu nom".

Guillem #SíSí (@GuillemGCA): "Si fos grec, demà votaria Syriza! Davant l'Europa i la Grècia de les elits, ha de guanyar l'Europa i la Grècia de les persones! #Change4all".

Tòfol Castanyer (@tofolcastanyer): "Hi ha dies que esmorzo bé per poder fer un bon entrenament... >Hi ha dies que amb l'esmorzar que m'he fotut estic obligat a fer un bon entrenament!!".