VIST AL TWITTER

El dia de Balears a Fitur, la mort de Carles Miralles, política i corrupció centren els temes

Més actualitat, en una selecció de piulades

David Abril #slow (@abrildavid): "A l'estand de Balears a #Fitur em falta una foto del paisatge de destrucció de #lesFontanelles, la darrera zona humida de #Palma #AlwaysOn".

Marián Suárez (@MarianEivissa): "Es veu que la Conselleria de Turisme del Govern de @JRBauza posa fotos del Carib per publicitar Formentera a #FITUR2015...". #RepublicaBananera".

Lluís Apesteguia (@LluisApesteguia): "Record poques classes tan interessants, suggerents i càlides com les de Carles Miralles. Ahir vespre ens va deixar. El meu plany i record".

Jaume Cabré (@jaumecabre47): "Ha mort avui l'hel·lenista i poeta Carles Miralles. És un dia trist. "'No me n’he anat i tinc de tu nostàlgia'".

Andreu Caballero (@andreucaballero): "Botin, botin, botin, de la casta els qui no botin!".

Ariadna Ferrer (@cala_moli): "Increïble: 'Matadors de toros', inclòs dins 'Activitats Artístiques subjectes a l'IAE" per l'Agència Tributària. #Flipant".

Antoni Siquier (@siquiertoni): "#Balears, forts dependents de combustible fòssil, generam 3% #electricitat #renovables i 90% #habitatge per davall E #eficiència. Tot per fer".

Neus Truyol Caimari (@Neustru): "Precarietat laboral, atur sense esperança, pobresa, petites empreses tancades... Això és 'la recuperació econòmica' de Rajoy #ForaMàfies".

Joan Ribas (@xuanriba24): "Em fan por les actituds messiàniques d'alguns líders polítics. La política és raó; la religió, fe. Mesclen molt malament #politicsnotfaith".

Àlvar Moreno (@AlvarMoreno): "Declaracions de Jordi Pujol davant la jutgessa: 'Sempre he dit que jo no volia saber [l'origen dels doblers] perquè em feia por el tema".

Virginia Abraham (@AbrahamVirginia): "@amateos27, s'ha d'obrir la participació en els assumptes públics... plens, juntes de districte, comissions de ple i un llarg etc.".

Ἐλισα Pons (@elisapv64): "Heu vist algú del PP compartint notícia de l'arxivament de la causa contra Joan Font denunciat per Orta? Ho deman".

Pere Cerón (@pereceron): "La que intentà col·locar un interí a Educació per fer campanya parlant del batle que es bota la llei pel poble #PobreLloseta".

Irene JG #SomCanVies (@irenejaumeg): "Així ens vam despertar fa un any. A les 6 AM començaren a sonar tots els mòbils. En arribar, trobàrem això #CanVies".