VIST AL TWITTER

L'emissió del documental 'Ciutat morta' impacta

I, a més, el diumenge és un dia propici per retratar la bellesa de les Illes

Joan Lluís Bozzo (‏@espremulla): "El que esgarrifa més és pensar en la quantitat de casos similars a #CiutatMorta que ni seran objecte d'un documental i, per tant, no es coneixeran".

Albert Cuesta (‏@albertcuesta): "Hola, @tv3cat. No haurieu d'haver inserit a l'emissió de #CiutatMorta un avís 'aquí hi anaven cinc minuts que un jutge ens ha fet treure'?".

Jordi Jubany i Vilaツ ‏(@JordiJubany): "El documental 'Ciutat morta' rebenta audímetres i aconsegueix ser el programa més vist del dia".

 

Marc Casañas Escarré (‏@Firefly_fan): "@ciutatmorta @ricardgoma no és el cas que falla. Fent justícia individual no se'n farà mai en grup. Cal reformar-ho tot de dalt a baix".

Cosme Bonet (‏@cosmebonet): "Així es veu Cabrera avui, ara mateix, des de la Colònia de Sant Jordi".

Rosa Taberner ‏(@rosataberner): "Niguls i Cabrera al fons. #mallorca #serradetramuntana".

Miquel Salamanca (‏@MiquelSalamanca): "A la serra dels Teixos mirant cap al puig Tomir".

Xavier Borràs Font (‏@borrasfont): "El Molinar, reflexos".

Xisca Ibiza.. ‏(@alianzax6): "S'està ponent el sol amb nigularros guaitant (ara mateix). Feliç posta de sol".

Ricardo (‏@R_nme): "Si em perd, que em cerquin a Balears, en una posta de sol mediterrània".

Francesc Sintes (‏@francescsintes): "Des que som talaiòtic forçat, només not pedres a la ronyonada. Nyetes de PP! Acabaré orinant sang".

Melcior Comes ‏(@MelciorComes): "'Convocar tres comicis en menys de cinc anys és un fracàs'... Sobretot ho diuen els que han perdut les passades eleccions".

jmch© Chacón ‏(@jmcchacon): "Pares de cadets de primer any insultant i amenaçant els àrbitres. Vergonya. Més feina per als entrenadors. Prioritat Educació #futbol #Mallorca".

J.M.C (‏@JmCalds): "Al Regne Unit, fas 100 anys i la reina t'envia una carta de felicitació. Siguis o no monàrquic, tens un reconeixement. I aquí, què?".

 

El + vist

El + comentat