Publicitat
Publicitat

VIST AL TWITTER

Els llonguets no estan satisfets amb les festes de Sant Sebastià

A més, comentaris sobre la dimissió de Sonia Castedo

Orgull Llonguet ‏@orgullllonguet: "Ningú no té res a dir del que l'Ajuntament ha presentat per les festes de Sant Sebastià?".

Xavier Borràs Font ‏(@borrasfont): "@orgullllonguet fa molts d'anys que trob que és una equivocació fer una revetlla tan enorme en un sol dia i peixet els altres".

Marc Peris (@desdelilla): "El programa de festes de la #revetlladeSantSebastià2015, una mostra més de la indigència cultural del PP. Fàstic".

Xisco Bellés (@labollanumero8): "Sant Sebastià, al nivell dels darrers anys, massa anys igual. Però enguany amb @orgullllonguet donarem un altre punt de vista a la festa".

Ali (@mallorqueta1): "Vergonya aliena els grups que han contractat perquè toquin en la revetla de Sant Sebastià".

Joan Lliteres, Mojal (@joanmojal): "Heu estat mai al paradís? Jo crec que no, però estic ben segur que és a propet de per aquí! Bon dia, Colònia de Sant Jordi".

Jaume Colom (@Jaume_Colom): "Què ha promès el PP a Sònia Castedo per deixar la batlia d'#Alacant? Recordem que Ana Mato ja té una vicepresidència a una comissió".

Marçal Isern (@MIsernRamis): "Curiós: #SoniaCastedo dimiteix per protegir les seves filles. No hi pensava quan cometia irregularitats i mentia a tots els alacantins?".

CaterinaPerelló||*|| (@CaterinaPerello): "Pareix que era ahir quan vaig assajar per primera vegada la Sibil·la, i ja és demà!!".

Marc Tur (@joanmarctur): "Una pena, molta promoció de la mar i després els que defensen la mar per tot no tenen un duro @Passioperlamar #balearsdiuno".

Juanjo Cardona (@JuanjoGxE): "Quan el PP comenci les prospeccions també ens declararan 'Amics dels Cetacis'?
Després d'Amics de la Infància i Amics de la Bici...".

Juan Torres Blasco (@torrresblasco): "Idò jo crec que Felip esmentarà Podemos en el seu discurs. Encara que sigui com a verb".

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT