VIST AL TWITTER

#tancadadejuni anima la xarxa

Més actualitat, en una selecció de piulades

Victor Balaguer Pla (@BalaguerPla): "No hi ha televisió? Doncs jo ja dejunaré a casa que el futbol és a les quatre #TancadaDejuni".

Carme Rocamora (@Carmemnrc): "Fer una vaga de fam després de tant de menjar nadalenc és bona manera de fer dieta, sí".

Edu Zúñiga Solari (@zunigaedu): "Brussel·les recorda a PP-PSOE que no toquin l'article 135, així que ja poden repartir-se carteres que res de noves eleccions...".

Raquel Marquès (@rakiusmatius): "Articles molt 'objectius' on sols es veu la caiguda dels altres i no la pròpia #PPStyle. Sort que la gent s'informa per canals alternatius".

Ernest (@Ribalaiga): "Després de proclamar que ha de governar el més votat, Rajoy no troba la manera de fer-ho sense pactar. Governarà qui tingui la majoria".

Miquel Àngel Maria (@Mangelmaria): "Hi ha coses que no canvien amb l'any nou: el partit campió de la corrupció continua donant lliçons de transparència".

Antoni Arrom (@Antoni_Arrom): "Presenten un fals candidat, i les decisions importants les prenen a Andalusia. PSOE és un 'partit-tapadera' de la casta andalusa sens dubte".

Xisco Umbert (@xiscoumbert): "#Lisboa cobrarà un euro per dia de taxa turística i s'implanta amb total naturalitat i acceptació".

Neus Prats (@NeusPratsTur): "Si el Govern no està comptant amb les entitats conservacionistes per fer normes, endevinau qui les hi està fent?".

Benjamí Villoslada (@benjami): "Quina mandra els Reis. Afortunadament tenir família francesa em permet ser republicà aquests dies".

rakel sánchez (@RakelSanchezC): "Ara resulta que la reina Isabel era feixista... no prengueu més substàncies estranyes perquè no us cauen bé #noalatoma".

Més continguts de

El + vist

El + comentat