VIST AL TWITTER

Del territori i l'explotació que se'n fa, se'n xerra a la xarxa

L'actualitat, en una selecció de piulades

Antoni Siquier (‏@siquiertoni): "O sigui, a #Balears generam un 2,8% amb #energiasolar mentre que Alemanya, que només deuen venir aquí per menjar frit, ja en genera un 6,3%. Ja ho val".

Neus Prats ‏(@NeusPratsTur): "#Eivissa: primer exploten l'illa, després la venen com a casa de putes i els responsables fan com que no hi estan d'acord. Ens ho feim mirar?".

Marc Peris ‏(@desdelilla): "Si a València queda un poc de dignitat, per a aquest bulevard que prepara Rita damunt de l'horta, cal preparar un bon Gamonal".

Toni Servera ‏(@ToniServeraS): "Injusta privatització d'AENA d'aeroports Balears rendibles. Ara els beneficis seran per a uns pocs. #EnsrobenAENA #RePreprogramaMallorca".

David Abril #slow ‏(@abrildavid): "Avui el PP regala #AENA a una guarda de pirates. A les Illes perdem en sobirania i en un servei fonamental #NosrobanAENA @MESperMallorca".

Virginia Rexach ‏(@Virginia_Rexach): "Trist...'@PalmaLoTiene: La lenta mort del Lluís Sitjar' #mallorqueta".

J.M.C ‏(@JmCalds): "El Telediario talla les declaracions de Bárcenas a la sortida de la presó quan xerrava de caixa B. No sorprèn gens. TVE manipulada". Tuitaire

Iñigo S. Ugarte ‏(@Guerraeterna): "Bárcenas està en mode 'putejaré el PP tant com pugui'. I ara podeu treure la portada de si calles, Gallardón caurà. Per riure".

Helena Resano (‏@helenaresano): "Diu Bárcenas que @marianorajoy coneixia l'existència de la caixa B del PP. 'No sé si Aznar tingué coneixement o no d'aquesta caixa B'. Bomba va".

Joana Maria Escartín (‏@jomaesbi): "Bárcenas la fa grossa: 'Rajoy coneixia la comptabilitat B del PP. El que s'ha beneficiat de la comptabilitat és el partit'. Uuuoo…".

Cristina Pardo ‏(@cristina_pardo): "Bé, doncs Bárcenas ja ha oferit més rodes de premsa en un dia que Rajoy en un any. I el PP, debatent en un sofà sobre la falta de pell".

Marc Lluís ‏(@marclluis): "Clar, en aquest sistema, si el culpable no surt a dir que ho és, allò normal és que innocents vagin a la presó". Tuitaire

Miquel Salamanca ‏(@MiquelSalamanca): "Aquest és l'aspecte que té avui el vessant de llevant del coll del Prat. Al fons, el puig de Massanella".

Raül Fernández (‏@raulf): "Un alumne: 'Profe, com poso el signe < en el Moodle?'. Jo: 'El tens al teclat! Mira!'. Alumne: 'Ah, d'acord, el de fer el cor <3!'. Jo: 'Sí, això'".

Virginia Rexach ‏(@Virginia_Rexach): "Una posta de sol de somni. #Mallorca #sunset #MallorcaFeelings. Endevinau on som?".

Gerardo Tecé ‏(@gerardotc): "Ha mort el rei d'Aràbia Saudita. El coneixem poc. Era dictador, però no tant com si fos veneçolà. Va matar gent, però de bon rotllo".

Samuel (‏@quilombosfera): "Tots els (ex) caps de Govern que realitzaren visites empresarials a Aràbia Saudita i avui alaben el seu difunt rei haurien de ser investigats". 

Albert Cuesta ‏(@albertcuesta): "Quan dic que el problema del català a les TIC no és a la interfície sinó en el contingut, vull dir això".

Antonio Maestre (‏@AntonioMaestre): "Un hospital deixa els seus pacients sense pàrquing per llogar-lo quan juga el Reial Madrid. La gestió privada sanitària".

Tomeu Mir ‏(@tomeumir78): "La mininevadeta ha donat pas a un bon vendaval!! Aquí també bufa la #tramuntana. Ara sí que es nota el fred!! #Andorra".