VIST AL TWITTER

Els tuitaires es desperten amb paisatges nevats

Més actualitat, en una selecció de piulades

Miquel Ensenyat (@ensenyat): "Quina meravella obrir la finestra de bon dematí i trobar-te això!".

Cosme Bonet (@cosmebonet): "#Alaró es desperta nevat avui".

DAbril #viscaÍtaca (@abrildavid): "Avui ja això del temporal comença a fer una mica més de planta".

Neus Benítez Reus (@NeusBenitez): "Neu a Puigpunyent, Campanet, Selva, Binissalem... I jo a Palma!! #neuMallorca".

James Covas (@thisisjaume): "Confirmat: dec ser a Galícia i no a Mallorca. #ostresquinfredquefot #3graus #quenosvamosaahogar #Mallorcatuantesmolabas".

Miquel Salamanca (@MiquelSalamanca): "Alaró-Orient a les 8:15h. Fins a 7 cm de neu. Paisatge espectacular, però la carretera no està per bromes, precaució!".

Llorenç Calafat (@llorencillo): "Bon dia des de Valldemossa!".

Marc Lluís (@marclluis): "Avui, tots els tertulians són especialistes en plans d'emergència per mal temps. I qui dia passa, any empeny".

Pere Joan Oliver (@perejoanoliver): "Totes les botigues tenen la roba de primavera ara que ve el fred de bon de veres. La #moda no va amb el #temps a #Mallorca".

JosepCat (@JosepCatt): "Pla he relliscat activat!".

Aitor F. Vallespir (@afvallespir): "Aquesta és Passi, la nova mascota de Palma. Què us hem fet per merèixer això? 😫 (foto: @hugocala)".

Guida Al·lès (@Guidix): "@PlataformaCrida vota en contra del pacte @IllesPerUnPacte. Perplexitat. Tristesa. Hauríem pogut dialogar. No estam tan enfora".

Josep R. Cerdà (@pepcerda): "No entenc quin ús electoral autonòmic pot tenir un document que fa propostes sobre temes de competència ministerial".

Victòria Avellà (@VicAve): "Un bus a l'aeroport que passa cada hora és superútil, sí. A l'hivern als mallorquins que ens fotin".

El + vist

El + comentat