VIST AL TWITTER

Podem pren Madrid

Més actualitat en una selecció de tuits

Artur Parrón Guasch (@arturparron): "Avui a Madrid hi haurà molta gent. Una abraçada als que volen guanyar per canviar-ho tot, no guanyar per guanyar o guanyar per canviar cares".

Pere Fuster Nadal (@PereFusterNadal): "Tanta gent avui a #MarchaDelCambio a Madrid com a la mani antiTIL de Palma. Enhorabona a tothom, especialment als docents mallorquins".

Ignacio Escolar Compte (@iescolar): "Ja veurem què passa a les urnes, que és un altre tema. Però avui només Podem pot convocar una manifestació així".

Amadeu #SOSKobane (@amadeucorbera): "@iescolar, Deu ser a Madrid. A Palma, sense Podem, érem 100.000".

Daniel A. Ll. (@davellit): "Construir majories des de la indignació òrfena d'ideologia només pot acabar en una gran decepció".

Pere Sampol (@peresampolmas): "El PP veu perdudes les generals i consuma el saqueig: AENA, Universitats...".

Joana Melià (@joanamel3): "Més que mai ensenyar: esperit analític, argumentació, escolta activa, ètica, esperit constructiu... #culturadepacte".

J.M.C (@JmCalds): "Ningú no havia demanat canvis en els estudis universitaris i en Wert va i tira pel dret. #NOal3mas2".

Víctor Balaguer Pla (@BalaguerPla): "Dèficit democràtic: les persones a qui més perjudicarà la megalomania de Wert no saben qui és Wert".

Antoni Noguera  (@toninoguera): "Molt important: Wert deixa milers d'estudiants sense accés als estudis superiors. Igualtat d'oportunitats?  No, #40anysenrere".

Toni Tornero Cobos (@ToniTorCob): "I qualcú va fer a en Wert aquella pregunteta grollera de 'quant són 3 + 2?'. I quan li donaren la solució se li ocorregué una reforma".

Irene JG #SomCanVies (@irenejaumeg): "Mallorquins i mallorquines: avui ocupam Gràcia, avui un tros de Barcelona serà nostre! Parapapatxim-papatxim-papatxim-patxim! #visca".

Francesc Sanchis (@xsanchis): "Donam de menjar a l'editor suïcida i les seves pràctiques il·legals, i oblidem els autors, editors i llibreters que continuen la feina".