Publicitat
Publicitat

UGT també denuncia Emaya davant Treball pel retard en l'entrega dels uniformes d'hivern

El sindicat s'afegeix a CCOO en la reclamació i recorda que s'està incomplint el conveni col·lectiu

UGT s'ha  sumat a CCOO i també ha presentat una denúncia davant la Inspecció de Treball pel retard d'Emaya en l'entrega dels uniformes d'hivern als seus treballadors adscrits a Medi Ambient.

Segons indica en un comunicat, el sindicat destaca que l'empresa municipal està vulnerant l'article 29 del conveni col·lectiu d'Emaya Medi Ambient. Segons aquest, el vestuari d'hivern s'hauria d'haver entregat el mes de setembre.

"Estan incomplint reiteradament les dates d'entrega de les peces de roba als treballadors, la qual cosa està provocant que alguns d'ells utilitzin roba en males condicions o del seu propi vestidor", ha assenyalat la secció sindical d'UGT a Emaya, la qual ha instat la direcció de l'empresa a prendre les mesures necessàries perquè l'uniforme d'hivern arribi tan aviat com sigui possible als empleats.

Cal recordar que dimecres passat Emaya va negar tenir cap tipus de responsabilitat en l'endarreriment de l'entrega de la roba de la temporada d'hivern als seus treballadors, un retard que va atribuir a l'empresa proveïdora. Segons va anunciar en un comunicat, "lamenta profundament" la situació i aquesta "únicament és atribuïble al proveïdor, a qui li serà aplicada la corresponent penalització en compliment del contracte", adjudicat mitjançant contracte públic el passat mes de juny. A més a més, indicà que, segons les informacions que té del proveïdor, rebrà el subministrament en els pròxims dies.

La direcció d'Emaya també va lamentar la "mala fe" del sindicat CCOO en denunciar aquest retard davant la Inspecció de Treball, amb la qual cosa "vulnera el reglament intern de la Comissió de Seguretat i Salut".

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT