El Govern augmenta un 20% la subvenció per a estudis de violència de gènere de la UIB

També es treballarà en divulgació de treballs referits a la violència de gènere i les polítiques d'igualtat mitjançant la coedició amb Edicions UIB de dues col·leccions, 'Treballs Feministes' i 'Estudis de Violència de Gènere'

El Govern ha incrementat un 20%, fins als 36.000 euros, la subvenció de la càtedra d'Estudis de Violència de Gènere de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

La directora de l'Institut Balear de la Dona (IBD), Isabel Llinàs, i el rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Llorenç Huguet, han signat avui aquest conveni, que fa possible la subvenció.

La finalitat és garantir-ne la continuïtat i la realització d'una sèrie d'activitats de sensibilització i investigació que ajudin a combatre aquest problema, a més de tasques formatives i divulgatives cap a la igualtat.

Entre altres activitats, la càtedra d'Estudis de Violència de Gènere durà a terme actuacions formatives i divulgatives dirigides a tot l'alumnat de la UIB. En concret, el manteniment del Màster en Polítiques d'Igualtat i Prevenció de la Violència de Gènere, de caràcter interdepartamental i semipresencial, en l'oferta global de postgrau. Especialment, es dedicarà al desenvolupament de l'assignatura optativa 'Seminari d'actualització en polítiques d'igualtat'.

A més, es treballarà en divulgació de treballs referits a la violència de gènere i les polítiques d'igualtat mitjançant la coedició amb Edicions UIB de dues col·leccions, 'Treballs Feministes' i 'Estudis de Violència de Gènere', amb la publicació d'un nombre anual de cadascuna.

 

El + vist

El + comentat