El misser de Jaume Matas renuncia al cas Nóos

El jutge dóna tres dies a Matas per escollir-ne un de nou i informa les parts d'un escrit amb al·legacions d'Iñaki Urdangarin en el qual es defensa de les acusacions per delicte fiscal

El misser que assisteix Jaume Matas en el cas Nóos, Antonio Alberca, ha decidit renunciar a la defensa i representació de l'expresident del Govern. El jutge Castro ha informat avui les diferents parts acusatòries perquè en tinguessin constància i ha establert un termini de tres dies perquè Matas designi un nou misser.

Antonio Alberca ha renunciat tant a la causa matriu de Nóos com a les diferents peces que se'n desprenen. Ara, una de les possibilitats és que Matas designi l'advocat Miquel Arbona com a representant seu en el cas Nóos. Arbona ja assisteix Matas en diferents causes que no estan vinculades a Nóos.

Castro ha informat de la renúncia d'Alberca les parts acusatòries mitjançant una providència que també informa que la defensa d'un dels principals acusats, Iñaki Urdangarin, ha fet arribar un escrit al jutjat amb diferents al·legacions per exculpar-se dels delictes fiscals que se li atribueixen.


El + vist

El + comentat