La vaga educativa passa per les urnes

L'Assemblea de Docents sotmet a votació entre avui i demà a 85 centres de Mallorca l'acord amb la Conselleria

85 centres educatius de Mallorca acullen entre avui i demà les urnes per participar en la consulta que  sotmet a votació l’acord marc negociat amb la Conselleria i que en cas de ser secundat pels docents significaria la sortida definitiva a la vaga indefinida, que a hores d’ara ja només continua convocada per part de l’Assemblea.

Demà a les 19h començarà l'escrutini

La pregunta de la votació, ‘Aproves la darrera proposta d’acord de la Conselleria?’, pot ser resposta per ‘Sí, és un acord suficient’ o ‘No, és un mal acord’, i hi poden participar tots els docents que actualment estan a nòmina de la Conselleria d’Educació.

Abans de demà a les 17h, els responsables de cada mesa emplenaran un formulari online i enviaran l’acta de la votació per correu electrònic. A les 17.30 h, a l’ IES Binissalem, els docents d’arreu de l’illa que no hagin pogut votar encara o que formin part de centres en què no s’ han constituït meses ho podran fer fins a les 19h, hora en què començarà el recompte al mateix IES Binissalem, i el resultat de la votació es farà públic el mateix vespre, tan bon punt hagi acabat l’escrutini.