El radar

Comentaris 1

Animació amb rodes de bici

Aquest audiovisual  és una peça creada a la pregunta de si era possible fer cinema  d'animació en temps real . Segons la seva autora, Katy Beveridge, ha pres "molta influència d'altres creadors contemporanis que estan utilitzant aquestes tècniques per explorar la manera com veiem l'animació".

Per crear aquest clip, Beveridge, s'ha  entrevistat amb animadors com Jim li Fevre. A més, en la seva  recerca fa referència a altres persones utilitzant aquesta tècnica , com ara David Wilson i Tim Wheatley, que va fer això abans que ella. Concretament, l'autora h a desenvolupat aquest projecte d'acord amb les tècniques que es fan servir més  en animació en aquest moment . D'altra banda, també ha desenvolupat la peça a través d'utilitzar una gran quantitat d'investigació primària sobre la història de les tècniques d'animació .

La banda sonora, correc a càrrec de  Stefan Niedermeyer. Està composta  per diverses  bicicletes enregistrades durant el procés de filmació del vídeo , que després Nierdemeyer ha  remesclat per produir la música que finalment acompnya la imate del clip i que la seva directora considera " increïble ".

Desplegar contenidos

Etiquetes

Més El radar

PUBLICITAT