Detenen una dona al tramvia de Londres per increpar-ne una altra per ser negra

Es tracta d'una dona de 34 anys que va insultar una altra ciutadana per ser negra mentre era gravada per un tercer passatger

"No ets britànica , ets negra ! " és el que crida la dona detinguda per insultar una altra dona d'ètnia africana. La dona blanca, de 34 anys, va acabar detinguda pels insults racistes que va proferir, i que han transcendit a l'opinió pública britànica en ser penjats a internet en aquest vídeo.

La detinguda porta el seu fill en braços mentr e insulta l'altra viatgera, que en cap moment no li havia dit res. A banda de les acusacions individuals a la ciutadana negra, la dona racista també es queixa de la situació que viu la Gran Bretanya. Concretament, es pregunta: " ¿ En què s'ha transformat aquest país ?", un pregunta que ella mateixa es respon exclamant "e n un munt de negres i polonesos" .

D avant les mirades de sorpresa de la resta de passatgers , ella continua amb aquesta actitud i crida de forma general que se'n tornin al seu "fotut país". Malgrat la indiferència majoritària, un dels passatgers li demana que moderi el seu llenguatge perquè hi ha nens al vagó . Una reflexió a la qual ella contesta amb "en t inc un aquí" , referint-se al seu fill petit, que porta assegut al braç mentre expressa el seu odi.

Aquest vídeo ja porta més de 2,5 milions de visites en només 2 dies a la xarxa social YouTube.

Més continguts de

PUBLICITAT