Dos anys de presó per a un home que va violar la seva filla de 13 anys

L'home, de 36 anys, també ha perdut la pàtria potestat per 3 anys

Un home de 36 anys ha admès aquest dilluns en el judici duit a terme a l'Audiència de Palma l'acusació d'haver violat la seva filla, quan ella tenia 13 anys, i ha estat condemnat a una pena de 2 anys de presó, allunyament de la víctima pel mateix temps i la pèrdua de la pàtria potestat per 3 anys.

En el judici duit a terme davant la Secció Primera del tribunal provincial, l'home, Juan Carlos O.T., natural de Colòmbia, ha admès el delicte d'abusos sexuals continuats i s'ha conformat amb la petició de condemna per part de la Fiscalia.

La presidenta del tribunal, la magistrada Francisca Ramis, ha dictat sentència 'in voce', en virtut de la qual l'home ha estat també condemnat a indemnitzar la víctima amb 6.000 euros.

Per fixar la petició de pena, la Fiscalia ha tingut en compte dues circumstàncies atenuants: la d'embriaguesa i la reparació del dany, perquè l'home ja ha consignat 2.000 euros dels 6.000 fixats com a indemnització.

Segons l'acusació pública, l'home compartia pis a Palma amb la seva dona i dues filles quan, a partir de desembre de 2012, va abusar d'una d'elles.

Es va ficar en diverses ocasions al llit de la filla de 13 anys i, aprofitant que estava mig adormida i malgrat la seva negativa, li va baixar la roba, li va tocar els genitals i la va violar.