Judici contra l'acusat d'assassinar la seva exdona a Artà a ganivetades

El fiscal demana que sigui condemnat a 20 anys de presó per assassinat i que indemnitzi amb 150.000 euros cadascun dels dos fills que tenia en comú amb la dona morta

Un jurat popular jutjarà a partir d'aquest dilluns Joan B. P., un home de 52 anys acusat d'assassinar a ganivetades la seva exparella sentimental el febrer de 2013 en el domicili de la dona, a Artà. La Fiscalia demana una condemna de 20 anys de presó.

L'1 de febrer de 2013, l'home va anar armat amb un ganivet i un punxó al domicili de la seva exparella sentimental amb intenció de matar-la, segons recull l'escrit d'acusació.

L'acusador públic considera que la dona li va permetre entrar al domicili perquè des de la separació mantenien una relació cordial. L'home "va manejar amb gran violència les armes" i va fer 19 ferides a la dona, a conseqüència de les quals va morir hores més tard a l'Hospital de Manacor. A més, l'acusat es va clavar un ganivet a l'abdomen, abans que agents de la Guàrdia Civil aconseguissin prendre-l'hi.

El fiscal demana que sigui condemnat a 20 anys de presó per assassinat i que indemnitzi amb 150.000 euros cadascun dels dos fills que tenia en comú amb la dona morta.

El judici començarà a les 9.15 hores d'aquest dilluns amb la constitució del jurat i la declaració de testimonis devers al migdia, i continuarà dimarts, quan també declararan els perits.

Dijous es reprendrà el judici amb l'aportació de la prova documental, conclusions i informes i la darrera paraula de l'acusat, de manera que conclou la vista i queda pendent del veredicte del jurat.

El + vist

El + comentat