VIST AL TWITTER

Continuam immersos en ambient festiu i revetler

L'actualitat, en una selecció de piulades

David Caules (‏@davidcaules): "Magnífic espectacle ahir a #SaPobla. Hi haurem d'anar a veure'l #SantAntoni".

Amadeu #SOSKobane (‏@amadeucorbera): "Alça! Ha escrit "Els menorquins"!!! #SantAntoni #DiadadeMenorca @JRBauza".

Xisco Xavier Roig ‏(@xiscoroig): "Avui a #Ciutadella #Menorca sembla que roden una pel·lícula de Fellini".

Miquel Sintes Ferrer ‏(@ginambherbes): "A Maó, de cada dia, hi ha menys pa i més botigues tancades. Ara, de circ 'cutre' i pagat amb impostos, n'hi ha per a na Clara i sa filla".

Joan Bonet ‏(@viudes74): "Sant Antoni a Ciutadella Dòmine! / diu que no ha de menester Dòmine! / ni el govern de cap gonella Dòmine! / ni cap himne foraster Dòmine Dòmine".

Miquel Piris ‏(@MiquelPiris): "#santantoni2015 #mallorca #artà".

Biel Company ‏(@CompanyBiel): "Beneïdes #SantAntoni2015 #Manacor. Salut i molts d'anys!".

Bàrbara Suau Font‏ (@BarbaraSuau): "Xilografia dels goigs de Sant Antoni que posaven darrere portes de cases, tafones i estables perquè els lladres no hi entrassin".

Marcel Pich ‏(@MarcelPich): "Qui no arrisca no pisca / escoltau, gent amagada / la festa no ha acabada / avui toca Santa Prisca. #SantaPrisca2015 #SanfAntoni2015".

Josep R. Cerdà (@pepcerda): "Sant Antoni està benet / si ets pobler o manacorí / però som ciutadà fi / de per Son Espanyolet / i sent més l'#Orgullllonguet. #AraSantAntoni".

Armando *! EducSanid ‏(@ATrovador): "Què passa per #Palma que fins i tot els núvols estan tornant de color groc? @orgullllonguet #FebreGroga #HiHaRemei?".

Antoni Morante (@antoni_morante): "És urgent que Educació expliqui el full de ruta previst per implantar en cinc mesos una reforma educativa que afecta el 50% de l'alumnat de Secundària".

Victòria Avellà (@VicAve): "Les candidatures farcides de despitats i arribistes són tendència a @ahorapodemos".

Cristina Amanda Tur ‏(@territoriocat): "Illa del Bosc un dia de vent. Gaudiu de l'illa abans que tornin a envair-nos els bàrbars".

Cristina Pardo ‏(@cristina_pardo): "Avorrits? Necessitau una mica de diversió? Aquí teniu el darrer comunicat del PP sobre el cas Gürtel".

El + vist

El + comentat