Publicitat
Publicitat

VIST AL TWITTER

La convulsa situació a Grècia fa reflexionar

L'actualitat, en una selecció de piulades

Antonio Maestre ‏(@AntonioMaestre): "La borsa grega cau perquè hi haurà eleccions i pot guanyar l'esquerra. Els mercats són demòcrates quan guanyen els seus". 

Antoni Noguera ‏(@toninoguera): "Els grecs trien entre una vida digna o els mercats, i evidentment guanya #Syriza".

Ada Colau ‏(@AdaColau): "Grècia anuncia eleccions i l'antidemocràtic FMI posa en marxa la lògica de la por i el xantatge. Som-hi, Syriza!".

Miquel Torres ‏(@miquelodeon): "Ja em perdonareu, però avui em cag una mica en els controladors aeris de Bèlgica. Mínim tres hores de retard...".

Irene JG #SomCanVies ‏(@irenejaumeg): "Fer visita guiada a Cort i per dos guiris (dos), el guia l'ha de fer en castellà. Vergonyós".

Margalida Márquez (‏@tresmilcent): "Si us interessa la meteorologia, avui és el dia de veure l'informatiu d'IB3 des del principi".

Sergi Mut (‏@srgmut): "Acaba d'aparèixer per aquestes contrades el @Collectiu1715, una associació per la recreació de la Guerra de Successió a Mallorca!".

Guillem Mateu //// ‏(@enguillem): "Tenen un scalextric i acaben jugant amb la capsa... bffff".

Ángel Martín (‏@angelmartin): "Urgent: es necessiten donats de sentit comú i ètica periodística en les redaccions dels principals canals de televisió".

Xavi Torres ‏(@xavi_torres): "Que no et diguin que no pots; sempre hi ha una manera, la millor manera... la teva!!".

Toni Tornero Cobos ‏@ToniTorCob 1 hFa 1 hora
D'aquí a tres dies ja podrem xerrar d'any electoral. No esper cap miracle, però sí un càstig sever a la política de retallades.

Cristina Conti ‏(@CristinaContiOl): "Em resulta difícil entendre què fan els caixers plens de gent passant-hi el vespre alhora que les esglésies estan tancades. #caritatcristiana?".

Eduard Cabús //*\\ ‏(@eduardcabus): "No vull aquesta Espanya on les agressions i assassinats de l'extrema dreta són gamberrades i les gamberrades anarquistes són terrorisme".

Ignacio Escolar ‏(@iescolar): "Per a aquesta memòria històrica sí que hi ha doblers: Defensa participa en les repatriacions de caiguts en la División Azul". 

Marc Tur ‏(@joanmarctur): "És una pena voler separar la lluita antipetrolífera canària i balear per part d'alguns, i un gran error #canariasdiceno #balearsdiuno".

 

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT