Publicitat
Publicitat

VIST AL TWITTER

Durant els dies de festa continuen la indignació, les crítiques i les denúncies

L'actualitat, en una selecció de piulades

Isidor Marí (@IsidorMari): "Reconeixem que t'hi afanyes / i que sembla que t'ho creus, / però Mariano, ja ho veus: / a nosaltres no ens enganyes".

Toni Negre (@antoninegre): "Renou de passes que s'acosten. No sé si és la recuperació o és el dos mil quinze".

Jaume Rebassa Moll (‏@jaumerebassa): "En tres anys, Mariano Rajoy ha gastat 25.180 milions d'euros de la vidriola de les pensions http://fb.me/2Qw51XYhL".

 

Antonio Maestre ‏(@AntonioMaestre): "Torn a demanar al @PSOE que em defineixin qui són per ells la classe mitjana de la qual parlen".

Daniel A. Ll. ‏(@davellit): "Comença cada frase amb 'pues', però el problema és que un nin digui 'desenvolupar' en lloc de 'desarrollar' si xerra en castellà #BauzaEnLaSER".

Margalida Márquez ‏(@tresmilcent): "Les notícies a IB3: mitjana nit, nacionalitat rumana...#noanambe".

Benjamí Villoslada (@benjami): "@cristinaros11 @OnaMediterrania ha recuperat una ràdio lliure ofegada pel despotisme del Govern @ARAbalears".

Verónica del Carpio ‏(@veronicadelcarp): "#BOE Què hi ha de millor que publicar una llei de Seguretat Social amb vigència immediata un dissabte de Nadal. https://www.boe.es/diario_boe/txt.php?id=BOE-A-2014-13517…".

Marçal Isern (‏@MIsernRamis): "@rosamariaartal o un altre cas d'una docent a qui negaren la baixa per risc laboral / embaràs de risc i la hi donaren només per malaltia!!".

Pepe Fdez-Albertos (‏@jfalbertos): "Anomenar exiliat a qui se'n va a cercar feina a fora a mi em pareix un insult a qui de veres és un exiliat. Però vaja, potser som jo".

J.Coscu #AraÉsDemà ‏(@jcoscu): "Poques coses hi ha a la natura que siguin més artístiques que una gebrada".

Juan Carlos Fasero (‏@JCFasero): "Al·lucín en com de fàcil és tancar Uber i que difícil que va ser tancar moltes webs de pirateria". 

Antoni Riera (‏@rieravives): "Avui fa un cel de París. / Els nins duen bufanda / i les mares joves / tenen la pell elegant. / Fins i tot els cans udolen / una tristesa francesa".

Mita ‏(@ColomaFuster): "Fugir com qui veu el dimoni quan el veus tampoc és tan estrany".

José Juan Potti Luna (@potti): "Ningú celebra la Tercera Festa de Nadal?".

Malala Yousufzai ‏(@MalalaForPeace): "Cal coratge. És el moment de posar fi a la violència contra les dones. T'apuntes al repte? #standwithwomen".

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT