Publicitat
Publicitat

VIST AL TWITTER

L'augment d'un 60% de la partida de publicitat institucional del Govern Bauzá revolta la xarxa

L'actualitat, en una selecció de piulades

Pere Joan Pons (‏@perejoanpons): "Ofenen les veritats. El PP està en campanya: la publicitat a les totes i la crisi ja és història. #lafestadelpp".

Xisco Dalmau ‏(@xiscod): "Quan s'acaben els sobres, l'única manera que entén el PP per fer campanya és esmenar els pressuposts #lafestadelPP".

Miquel Àngel Coll ‏(@MiqAngelColl): "A la #festadelPP no hi estam tots convidats, però ens en passen la factura".

Cosme Bonet ‏(@cosmebonet): "Rajoy insisteix que la crisi s'ha acabat, deu ser per això que Bauzá augmenta la partida de PPropaganda del Govern #lafestadelPP".

Silvia Cano ‏(@silviacanojuan): "Qui necessita sobres quan tenen els pressuposts de la comunitat? http://psib-psoe.org/index.php/component/content/article/80-portada--parlament-ib/3609-2014-12-15-13-07-08…".

Daniel A. Ll. (‏@davellit): "La insistència del @ppbalears a destacar que no subvenciona premsa no és més que l'escut que es posen per atacar els diaris no afins".

Alexander Cortès (@acortesmayol): "Un dels candidats a la secretaria general de Podem Palma pujà aquest estiu de genolls a la Sang per l'entrada de Matas i Munar a la presó"

Gerardo Tecé ‏(@gerardotc): "I recordau, al·lots: si robau 587.000 euros i us agafen, haureu de tornar-los i ja està. Així que no robeu".

Maria Antònia Serra (@MAntoniaSerra): "La #MaratoTV3 d'enguany ha assolit els 8.864.016 euros. És el resultat de sumar mitjans públics i ciutadania. Enhorabona @la_marato!".

Paco Lobo ‏(@Cazatalentos): "Fernández Díaz instal·la un sant a la sala d'espera de les comissaries. #PlanetaMarianoM4".

eVa Cerdà (‏@EvaCerdaC): "Diaris de Blai Bonet @ElGallEditor @llegirencatala ja és a les llibreries. Una lectura apassionant".

J. Covas ‏(@thisisjaume): "Avui hauria de ser el Kobe Bryant's Day. Classe, ambició i competitivitat feta jugador i el digne (i únic) successor de Jordan. #KobeBryant"

 

 

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT