Publicitat
Publicitat

VIST AL TWITTER

Opinions sobre la filtració de la nova equipació del Barça

A més, el PP no defensa els interessos de Balears a Madrid i altres temes

Miquel Torres (@miquelodeon): "Doncs a mi la nova samarreta del Barça amb les barres horitzontals gairebé que m'agrada i tot... És greu, doctor?".

Francesc Sintes (@francescsintes): "La creativitat de Nike m'embafa. Algú s'imagina el Rayo amb una franja horitzontal o el Sabadell sense quadres?".

Jordan Thomas Llamas (@jordanth1): "Al Senat es voten unes esmenes que donarien a Balears 322 milions d'euros; els senadors per Balears del PP hi voten en contra. Que m'ho expliquin".

Jaume Colom (@Jaume_Colom): "Els atorguen el càrrec per defensar interessos de #Balears. Avui l'esmenen per continuar callant davant Madrid. #Coherència".

Victòria Avellà (@VicAve): "Un temps les dades d'ocupació i les de la gent que tenia una feina coincidien. Avui deim ocupació a qualsevol cosa que ompli una estadística".

Lydia Blanco (@LydiaBlancor): "La imatge de la hiPPocresia: si tant us interessen els dependents, explicau-los per què heu rebaixat les seves ajudes".

Francesc Vallory (@xecvallori): "Si el deute és culpa dels banquers i polítics incompetents, per què l'ha de pagar la resta de ciutadans".

☜ Ferri (@ferri61): "El @PPopular comença la seva precampanya electoral a les presons de mig Espanya. #EnLaBuenaDirección".

Pep Prieto Nebot (@pepcalabona): "Acab d'escoltar d'una dirigent de Podem que ells no volen liderar l'esquerra espanyola. Són centristes. Ja em va bastar amb una UCD".

Marina F. (@namarina81): "Una esquerda deixa passar llum a través del mur de núvols que ens empresona. Ho deixam tot per contemplar aquesta intuïció de bellesa".

Antoni Salvà Salvà (@antoni_salva): "Revisant treballs a la cuina alhora que controlant el tou i el forn. Avui els #llonguets surten particularment bé".

 

 

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT