VIST AL TWITTER

La neu cobreix el paisatge i, quasi, la resta d'informacions

L'actualitat, en una selecció de piulades

Marçal Isern (@MIsernRamis): "Previsió del trànsit per al cap de setmana: caos circulatori de #Llonguets per anar a fer 'selfies' a la neu caiguda a la #SerradeTramuntana".

Tomeu X. Sastre (@txsastre): "Veient les portades dels diaris amb el tema de neu, a Mallorca pareixem subnormalets".

Pere Joan Oliver (@perejoanoliver): "Si el coll de #Sóller està tancat, el #túnel hauria de ser #gratis, no?".

Iñaki Oteiza (@IOteiza): "Enèsimes pàgines, línies, fotos, imatges de televisió i minuts de ràdio després, i si anam deixant de banda això de la neu i el fred?".

Tomeu Mir ‏(@tomeumir78): "@MiquelSalamanca @menorcaaldia @InfoMeteoTuit Cim de s'Enclusa, 250 m, 0'4ºC. La #Neu comença a agafar!! #Ferreries". 

Pere Pol (@polcreus): "Facem autocrítica: la primera versió del document d'@IllesPerUnPacte beu d'eclecticisme mal aconseguit. Necessita millores profundes".

Artur Parrón Guasch (@arturparron): "Sembla que el @consellinsular de Formentera és l'únic que defensa els interessos de les illes menors. El PP Eivissa, agenollat davant Mallorca".

Jaume Alzamora Riera (‏@JAUMEALZAMORA): "No tothom ha patit la crisi... Els grans bancs de l'estat espanyol van guanyar el 2014 gairebé 10.000 milions d'euros".

Rafel Ruiz (‏@RafelRuiz): "Curiós que alguns es presentin atacant de la mateixa manera el PP i el PSOE i negociant amb els que a les Illes han governat amb el PSOE. Amnèsia esquerrana?".

Pilar Costa ‏(@pilarcosta): "Algú pot explicar per què si dos portaveus del PP al Consell en l'oposició no varen veure cap irregularitat en accessos a Son Espases, quatre anys després ho porten a la comissió de Son Espases?".

Pep Alcover ‏(@pepalcover): "Que diu @MNuriaRiera que el @ppbalears ha millorat la qualitat de l'educació balear. És clar, per això lideram el rànquing d'abandonament escolar!".

Marc Lluís ‏(@marclluis): "El cas de l'hepatitis C no és només un problema de misèria política, sinó també una de les conseqüències del sistema capitalista".

Joana Maria Escartín ‏(@jomaesbi): "Però que comediant que és Pablo Iglesias. No hi ha espontaneïtat en el seu discurs i s'encanta quan se sent en el seu paper de líder".

Emili Gené Vila (@emiligenevila): "Aturau les màquines!! Exclusiva: 'ABC' revela que Pablo Iglesias és antimadridista. Espanya s'enfonsa".

Riki López (@Riki_Lopez): "Els 'coachs' sempre estan '20, 10, 5 estratègies per a...'. Embullosos. Només n'hi ha una: fes sempre el contrari d'allò que li vingui de gust a la teva peresa".

 

El + vist

El + comentat