VIST AL TWITTER

La derrota del Mallorca, el temporal a Menorca i les eleccions a Grècia protagonitzen els tuits

L'actualitat, en una selecció de piulades

Xerafi Vives (‏@XerafiVives): "Karpin, carrer ara mateix!! Posa els millors i no et venguis, carabassot!!".

Jordi Morey (‏@JordiMorey): "Falta mitja hora i 1 a 5... Sense comentaris! #Al·leluia".

Guillem ‏(@GuillemGCA): "Quin ridícul més espantós avui!!!".

Roberto Mateo (‏@robbertomateo): "I això que havia dit a @Marcador que els primers deu minuts del Mallorca estaven sent del millor de la temporada".

Rafel Coll ‏(@RafelCD): "I Karpin... Anar perdent de molt i no fer cap canvi ofensiu... Encara que sigui per dignitat, hòstia!".

Àngels Pons (‏@angelspons): "Temporal a Menorca. Cala Tirant #324eltemps".

Laura Gorrias Camps ‏(@lauragorriasc): "El que em preocupa és que quedem sense replans a #CalaMorell!!! #SomdeReplans".

J.M.C ‏(@JmCalds): "Polítiques radicals no són de Syriza o Podem. Les del govern de Madrid sí que van radicalment en contra de les persones. Exemple: les retallades en sanitat".

Lluís Llach ‏(@lluis_llach): "Com a independentista d'esquerres, seré molt feliç si guanya Syriza. Que jo sàpiga, la joia no és exclusiva dels 'progres' d'estatus 'espanyolista'".

HIβΑI ‏(@Hibai_): "Atenes ara. Ha quedat un matí preciós per canviar Europa".

Elena Devecchi ‏(@Elena_Deve): "#ekloges2015 Molts grecs no han pogut tornar a casa i no se'ls permet votar des de l'estranger. Això no està bé, especialment per a aquells que se n'hagueren d'anar per l'austeritat".

Cristina Amanda Tur ‏(@territoriocat): "Al·lucín amb els que retreuen a un polític tenir ambició. De veres, qui no en tingui que se'n vagi a ca seva; és política, no el joc de l'oca".

Pau Vadell (‏@PauVadell): "La literatura i la #poesia és una 'cosa' que no s'ha d'agafar en broma. Pot ferir, destruir/construir, aferrar... @nuvol_com @manel_vall".

Mariano Rajoy Brey (‏@marianorajoy): "Espanya no està per a retrocessos. No podem jugar-nos el futur amb el populisme d'uns i la incompetència d'altres #JuntosxUnGranPaís".

Esperança Camps ‏(@deshabitat): "Encenc la tele i em tromb un Mariano Rajoy 'on fire' cridant: 'Xerrau bé d'Espanya!!!!'. I l'aplaudeixen molt. Torn a apagar la tele".

Ana María Aguiló (‏@AnaMariaAguilo): "'A Catalunya hi ha moltíssims més catalans que independentistes' @marianorajoy a #ConvencionNacionalPP #JuntosxUnGranPais".

El + vist

El + comentat