Publicitat
Publicitat

VIST AL TWITTER

La infanta s'equivoca de compte a l'hora d'ingressar els 600.000 euros i tothom en fa befa

D'altra banda, indigna l'elecció de Rafael Hernando com a nou portaveu del PP al Congrés

Krmeta (@krmeta12): "Equivocar-te de número de compte per ingressar 600.000 € és de ser lluç, però si a sobre has treballat a la Caixa, és de traca i mocador".

Marçal Isern (@MIsernRamis): "La infanta s'equivoca de compte corrent en ingressar els 600.000 € de la fiança pel @CasoNóos. Per fer feina a #LaCaixa cobra 120.000€ http://t.co/JOKaVSLUmM".

Fernando Pozuelo (@PozueloFernando): "@cristinaros11 @ARAbalears Curiós, perquè els comptes dels jutjats estan relacionats amb el número d'expedient".

Antoni Salvà Salvà (‏@antoni_salva): "@ARAbalears Esperpèntic. Cap guionista ho hauria previst. Aquesta senyora, no treballava a la Caixa?"

ConxiDeSaRoqueta ‏(@Conxinf): "@cristinaros11 Ho veus!! Deu ser cert que l'amor et torna beneita. Necessitava que n'Iñaki li digués on s'havia de fer @ARAbalears".

Alice (@Comunase): "Rajoy diu que som la locomotora d'Europa. Deu ser vera, perquè estic que trec fum".

Raúl Fernández Jódar ‏(@RaulFdezJodar): "Ara que han tret els radicals dels estadis, va Rajoy i en posa un de portaveu #RafaelHernando".

Pablo Martín Peré ‏(@pablomartin666): "L'elecció del nou portaveu en el @Congreso_Es del PP confirma que Rajoy vol enfonsar el partit amb ell...".

Ernest Ribalaiga ‏(@Ribalaiga): "El nou portaveu del PP al Congrés és un bronques, un borroka de l'extrema dreta, un fanfarró'.

Floren ‏(@Florentzn): "@ARMH_Memoria El PP nomena de portaveu qui va dir que els familiars dels assassinats i enterrats en fosses només cercaven doblers #AscoMeDa".

Daniel A. Ll. ‏(@davellit): "El consol és que ara quan Rafael Hernando amolli alguna de les seves feixistades ja no val allò de 'verso suelto'. Serà l'opinió del partit".

Tomeu Mir ‏(@tomeumir78): "No ha estat la tramuntana que esperàvem, però així i tot a #Menorca sempre gaudim del  paradís que tenim. #totalesport".

 

 

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT