VIST AL TWITTER

La manera de procedir de la Justícia deixa astorats els tuitaires

L'actualitat, en una selecció de piulades

Benjamí Villoslada ‏(@benjami): "Això de Bárcenas es veu diferent si tens un amic en presó preventiva, i això d'Aguirre, si ets aquell cunyat que sempre té sort".

Toni Tornero Cobos (‏@ToniTorCob): "Potser demà un alumne em demanarà per què no jutgen n'Aguirre o per què en Bárcenas sortirà sota fiança de 200.000 € i no sabré què contestar".

Juan Luis Hortelano (‏@jlhortelano): "Bárcenas, Aguirre... i mentrestant a Podem fregant-se les mans. És difícil ser més travat".

Gerardo Tecé ‏(@gerardotc): "Us queixau? Què voleu? Viure en un estat policial en el qual un no pugui fugir si li ve de gust envestint una moto de la poli?".

Àlex Company ‏(@AlexCompany96): "Els mafiosos sense l'estil d'Al Capone tornen a triomfar a Espanyistan. Evidència de la constant i innegable corrupció que ens envaeix".

Joan Bonet (‏@viudes74): "Que el mateix dia arxivin el cas d'#EsperanzaAguirre i surti en llibertat #Bárcenas reafirma que Espanya és una casa de putes sense llum".

Josep Serra (‏@pepblai): "@AndreuManresa a Mallorca també hi haurà agrupacions d'electors només amb membres d'@ahorapodemos que donaran la batlia al PP a municipals".

Neus FM (‏@neusfem): "Que una empresa acomiadi una treballadora per haver sortit en un documental on es reivindiquen valors de justícia i coses així és de miserables".

Mita ‏(@ColomaFuster): "A la fi els docents podrem dormir tranquils! En dos dies tots els que ens han amenaçat de mort per les xarxes seran a la presó! Gràcies!".

Juana Alemany ‏(@juanaalemany): "@policia Aquí exemple. N'hi ha centenars. Volen que la Conselleria cremi vius els professors. Aquell president no es va queixar".

El + vist

El + comentat