VIST AL TWITTER

La neu ha 'quallat' a la xarxa

L'actualitat, en una selecció de piulades

Margalida Llompart (‏@LlompartLm): "Cada vegada que fa neu a Mallorca, els mallorquins pareix que tornam beneitets... Ara que cada vegada que torna a guanyar el PP, encara ho semblam més".

Jaume Mateu Verdera ‏(@jmateuverdera): "Quina ha estat la previsió de l'Ajuntament de #Bunyola per la neu? Han fet llevar cotxes aparcats de la carretera? Han posat més Policia Local?".

Bàrbara Suau Font ‏(@BarbaraSuau): "Un tram el camí de l'Alqueria d'Avall #Bunyola inundat per l'aigua que surt per la paret de pedra seca @MiquelSalamanca".

Alejandro Jurado ‏(@AJurado): "El Palma @AirEuropa torna a omplir un Boeing 737 amb 180 persones per veure l'equip a  Lleida. Altres haurien d'escoltar, ser humils i aprendre".

José Carlos Díez ‏(@josecdiez): "Em sorprèn la forta demanda per accions d'AENA. Supòs que el govern ha promès tancar aeroports no rendibles".

Patricia Gómez ‏(@Patgompic): "El problema de l'esquerra és que ha deixat de somiar. Necessitam un projecte que pugui millorar la transparència, la participació i la igualtat".

Joana Barceló (@BarceloJoana): "Podem acceptar l'actual model de repartiment de la riquesa? No!! No basta créixer si es manté el creixement de les desigualtats!".

Victor Balaguer Pla ‏(@BalaguerPla): "La comunitat educativa fa feina per @IllesPerUnPacte i @MNuriaRiera convoca la claca perquè aplaudeixi els desbarats d'un govern fanàtic".

Jose Hila Vargas ‏(@jfhila): "Hem de convertir el SOIB en un vertader servei d'intermediació per no deixar que es perdi una sola oportunitat de feina @llorenspou".

Josep R. Cerdà ‏(@pepcerda): "No m'interessa el futbol i l'estora vermella dels Goya me la bufa bastant. O pas de Twitter per avui o tendré un problema".

Francesc Sintes ‏(@francescsintes): "Perdonar (part) el deute a Grècia? Ni sí ni no, però el problema continuarà essent greu: tenen un gran dèficit".

 

 

 

 

 

 

El + vist

El + comentat