VIST AL TWITTER

La imputació de l'excúpula d'IB3 es fa sentir a la xarxa

L'actualitat, en una selecció de piulades

Sabrina Vidal Ferrer (‏@sabrina_v_f): "Quina Setmana Gran: cas farmàcies, pagament il·legal de seu i la imputació de tota la cúpula d'IB3. Arriben els #DiesDOr".

José Manuel Ruiz (‏@JoseMRuizCalvia): "Gràcies a tots pel vostre suport. La gestió a #ib3 fou exemplar i així ho explicarem. #Calvià continua sent la meva il·lusió i el meu projecte".

jmch© Chacón ‏(@jmcchacon): "Na Prohens diu que Ruiz imputat ha de continuar i na Riera que ha de posar el càrrec a disposició del @ppbalears. Coherència, per favor... #permalcamí".

Toni Tornero Cobos (‏@ToniTorCob): "Més jutges sense por, més recursos, més investigació amb rigor, més deixar fer als tècnics d'hisenda, més fer tornar el que es roba, i punt".

Fanny Tur Riera (‏@FannyTurRiera): "L'Autoritat Portuària, presidida per un càrrec triat a dit pel Govern, es passa pel folre el que reclamen càrrecs democràticament triats. #Curiós".

Daniel A. Ll. (‏@davellit): "Els codis ètics són per als pobres".

Cati Calafat (@CatiCalafat): "'El petit Nicolás, detingut per no pagar un sopar de 500 euros' i la pregunta és: Però què menja aquest nin?".

Rosa Cursach Salas (@filre): "No podem parlar de postfeminisme quan els joves tenen èxit i les al·lotes són 'putes' quan lliguen molt".

Joan Colom (‏@ColomJoan): "Quan el PSOE parli de democràcia interna, obertura, primàries, veu dels militants, etc., a partir d'ara molta credibilitat no tindrà".

Marçal Isern (‏@MIsernRamis): "Això de canviar els panys d'una seu del PSOE no és nou. A #Alaró ja ho van fer i per idèntics motius. @sanchezcastejon no ha inventat res!!".

Toni Bennàssar ‏(@abennassar): "La casta que viatja en cotxe oficial i escorta intenta ridiculitzar els polítics que agafen el metro @ahorapodemos".

David Pujol (‏@davidpujolmulet): "Ara mateix, a canal @24h_tve, es fan ressò de l'homenatge a en Guillem d'Efak d'aquests dies. Bona feina @20anys20dies".

JosepCat (@JosepCatt): "Els mateixos que feu 'Halouin' feu 'el día de los enamorados'". Tuitaire