VIST AL TWITTER

La política, sempre protagonista, i més en any electoral

L'actualitat, en una selecció de piulades

Toni Tornero Cobos (‏@ToniTorCob): "Si un infant diu una mentida, el castiguen. Un polític, si no menteix, no el voten. Reflexionem-hi".

Santi Ferrer (‏@ferrericosta): "Que en @PepeSala_ vulgui canviar Sant Antoni de dalt a baix quan ell hi ha tingut càrrecs des de 1979 per mi és incomprensible #Eivissa".

Vicent Torres F ‏(@Vtetorresf): "Avui hem sabut que a Balears han mort més de 5.500 persones sense haver cobrat l'ajuda de la dependència. Ara (eleccions), el PP vol pagar".

David Colomar ‏(@Memol0): "Saps que s'acosten les eleccions quan els polítics comencen a llevar la pols als seus comptes de Twitter".

Gabriel Mestre ‏(@MestreoliverG): "Com quedam? No havíem sortit ja de la crisi...? Em sembla que algú ens està endossant un xaragall de mentides".

Nekane Domblás ‏(@nekanedomblas): "A veure si acaba ja aquest pont que començà per Nadal!".

Joan Bonet ‏(@viudes74): "Halloween, black friday, blue monday... Anau a porgar fum ja, home!!!".

Toni Xuclà (‏@tonixucla): "No podem quedar amb aquest mal de panxa. Les ferides s'han curar. Obrim les clavegueres i fem neteja a fons! #4F #CiutatMorta".

Jordi Borràs ‏(@jordiborras): "600 denúncies per tortura a l'any a l'estat espanyol haurien de fer pensar que el que exposa @ciutatmorta només és la punta de l'iceberg".

Jaume Ribas (‏@ribasvilanova): "Podeu distingir els reformistes dels revolucionaris segons si ara mateix estan donant suport a Grècia o a Dombass #yyatal".