VIST AL TWITTER

La privatització d'AENA encara cou

L'actualitat, en una selecció de piulades

Marc J Bonet ‏(@Mjbonet): "Abans de votar, imaginem si ens respectarien molt més amb els vuit escons de Balears defensant les Illes i no el sucursalisme centralista #AENA".

Ignasi Serra Nicolau ‏(@Ignasiserra86): "La privatització d'AENA ajudarà a fer de Mallorca un gran centre comercial per a turistes en el qual els mallorquins no pintarem res".

Joan (@0353Joan): "Qui estima Menorca no la destrueix! Ai, ai, ai, cap a on va la rotonda de Biniai? https://directa.cat/menorquines-es-manifesten-contra-desmantellament-del-model-territorial-de-lilla…".

Nando Pons Fanals ‏(@nandoponsfanals): "Pactar, abans de ser un objectiu, ha de ser una actitud!".

Pascual Serrano ‏(@pascual_serrano): "Notes que et tenen colonitzat quan tots els mitjans parlen d'una marmota, que és un animal que mai hem vist però que és als Estats Units".

Joana Maria Escartín ‏(@jomaesbi): "Varoufakis, ministre de Finances grec, viatja per Europa. Primer a França, després a la Gran Bretanya. A l'Espanya de Rajoy no se l'espera".

Elena Vallés (‏@ElenaValles): "El #Museu Sa Bassa Blanca convoca plaça de director/a. Alguna cosa hi passa: els directors no els duren gens. Alelí, Mulet...".

Rafael Gelabert ‏(@Rafa_GelCre): "Per ventura som molt il·lús... I si Eto'o, després de la seva brega a la Sampdoria, decideix venir al Mallorca?".

M.À.Ballester ‏(@maballester2): "Les Fontanelles 2012-2015".

 

El + vist

El + comentat